Bildirim
Bu hangi böcek bilen var mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
zebaniyusmercanusdedeyus böceği hocam bu gördüğünüz yerde öldürün ısırırsa zindana düşersiniz -
Arizona kertenkelesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala bunlarla ugrasiyorlar mi yahu ? Cozumu gayet basit degilmi
sümüksüz böcek -
Onu em
Herkes trol olmuş arkadaş ya
zirai ilaç satan yerlerden SOLFAC diye bir böcek ilacı var onu satın al kullan 1 günde kesin çözüm.Yok zirai ilaç satan yeri nerden bulacam diyorsan gir bi eczaneye BAYER firmasının şırınga şeklinde böcek ilacı varmış de onlar verirler 20 lira fiyatı var -
Böceğin cinsi olmaz böcek her yerde böcektir görüldüğü yerde öldürülmelidir.
Teşekkürler.
rica ederim kardeşim -
sakın öldürme bu kara ninja böceği gramı milyon dolar değerinde
eğitebilirsen değerini 3 e katlayabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Entelektüel Ayı
sakın öldürme bu kara ninja böceği gramı milyon dolar değerinde
eğitebilirsen değerini 3 e katlayabilirsin
https://youtu.be/Eq8uI2oJd0Y
Hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. Baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. Bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. Fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar Mahmut bu kadar komik değil. Hahaha. Ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. Hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. Hahaha. Ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. Hahaha. Sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. Ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. Yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. Sen bu espriyi yap Afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...
-
Ben ortada bir böcek görmüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X