Şimdi Ara

bu gün olan bi olay..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sabahtan beri partyle kasıoduk servera res geldi neyse çıktık slot dolmuş slotu tekrar aldık adamlar gitti sonra CESUR die biri ks ile slotu aldı neyse gittim bi tane görew yaptım geldim CESUR un partysine girdim kasıyodum 1 saat oldu olmadı dc yedim geldiğimde adam birini almış ve beni almadı party e ( burda benim yerime aldıgı adamı atması gerekmezmiydi?) her neyse dolaştım hiç bi partyde yer yok tekrar gittim alsana olumdc yedim dedim olmaz dedi tahminimce benim yerime aldıgı adam arkadaşıydı çünkü iiyi birisiydi böle bişey çok yapmazdı . her neyse gittim ks yapıtım geri gitcektim ölesine yapıyodum tam gitcektim clandan arkadaşta o partydeydi clan başkanına dediki at şu adamı ks yapıyo dedi clanında asistiyim başkanla aram çok iyi ve bunu diyen kişiyi ben partye aldırdım şimdide beni satıyo ve clandan at diyo.. neyse bunun üstüne sinirlendim ks party kurdum ve slotu aldım bunun üstüne adamlar tw çekemye başladı ve bana küfür etmeye başladılar amacım exp kasmak deil başka yere gitsem daha iyi exp kasarım bana yapılan haksızlıgı onlara yaşatmak istedim 3 saat uğraştım ve slottan gittler ve şimdi dc yedim uzun zman ks yaptım 30 dk falan ama sonunda slot bizim oldu ve 2 saat onlar ks yaptı

bundan banane diyceksiniz ama

benim size sordugum orda haklımıyım haksızmıyım iyimi yaptım kötümü yaptım

sonuçta kimse exp aksamadım

bu olay apostle 1 de geçiyo... ve g1 de geçio

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.