Şimdi Ara

bu grup ateist mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Ne saçma yorumlar ne saçma yorumlar...
    Ateist olsalar da, müslüman olsalar da, hristiyan olsalar da arkadaş dinlemeye devam edecek belli.
    Yorumlar saçmalık boyutunu aşmış da aşmış.
    Arkadaş sadece dinlediği grubun hangi dine mensup olduğunu merak etmiş ki çok normal bi şey bence.

Solak gitar çalıyorum cehennemlik miyim diyen var. Bu kadar seviyesiz çarptırma görmedim.

+1
  • çoğu rock grupları ateisttir bence. beatles'den beri süregelen bir gelenektir hatta. satanist olanlar da var tabi. fakat satanizmi şeytana inandıkları için değil "ne isterlerse onu yapmak" sözünün timsali olduğu için kullanırlar. rock müziği google yaparsan bir çok detaya daha rastlıyabilirsin. sympathy for the devil, speak of the devil. bir çok rock grubu bunu sözlerinde belli eder. Imagine şarkısı gibi mesela. eyes without a face mesela. bir çok örnek var. losing my religion? da bi bakıma. bu iyi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: helloween

çoğu rock grupları ateisttir bence. beatles'den beri süregelen bir gelenektir hatta. satanist olanlar da var tabi. fakat satanizmi şeytana inandıkları için değil "ne isterlerse onu yapmak" sözünün timsali olduğu için kullanırlar. rock müziği google yaparsan bir çok detaya daha rastlıyabilirsin. sympathy for the devil, speak of the devil. bir çok rock grubu bunu sözlerinde belli eder. Imagine şarkısı gibi mesela. eyes without a face mesela. bir çok örnek var. losing my religion? da bi bakıma. bu iyi birşey

avatarındaki sahnede gözümden böyle ufak bi yaş gelir gibi olmuştu şimdi o aklıma geldi çok duygulanmıştım hakikaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

quote:

çoğu rock grupları ateisttir bence. beatles'den beri süregelen bir gelenektir hatta. satanist olanlar da var tabi. fakat satanizmi şeytana inandıkları için değil "ne isterlerse onu yapmak" sözünün timsali olduğu için kullanırlar. rock müziği google yaparsan bir çok detaya daha rastlıyabilirsin. sympathy for the devil, speak of the devil. bir çok rock grubu bunu sözlerinde belli eder. Imagine şarkısı gibi mesela. eyes without a face mesela. bir çok örnek var. losing my religion? da bi bakıma. bu iyi birşey

avatarındaki sahnede gözümden böyle ufak bi yaş gelir gibi olmuştu şimdi o aklıma geldi çok duygulanmıştım hakikaten

geç oldu go to sleep

• Evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

quote:

geç oldu go to sleep

Ben itachi'nin ölümünde değilde nagato'nun ufaklığında bide gaara'nın ufaklığında gözümden yaş gelir gibi olmuştu çok duygulandırmıştı o sahneler beni

• Allah aşkına ya,ne farkeder
  • Dini değerlere saldıran bazı gruplar var ve dini değerlerine sahip çıkan kişilerin bunları dinlemek istememesi gayet normal.
    Sizin de sahip çıktığınız bir değer varsa ve bu değerle alay eden bir şarkıcı varsa eminim siz de dinlemezsiniz o şarkıyı.
    Bir ülkücünün SOAD dinlemesi ne kadar komikse, bir müslümanın I losing my religion dinlemesi o kadar saçmadır bence ama kendi seçimleri sonuçta. Kimseyi seçimleri yüzünden yargılayamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Dini değerlere saldıran bazı gruplar var ve dini değerlerine sahip çıkan kişilerin bunları dinlemek istememesi gayet normal.
    Sizin de sahip çıktığınız bir değer varsa ve bu değerle alay eden bir şarkıcı varsa eminim siz de dinlemezsiniz o şarkıyı.
    Bir ülkücünün SOAD dinlemesi ne kadar komikse, bir müslümanın I losing my religion dinlemesi o kadar saçmadır bence ama kendi seçimleri sonuçta. Kimseyi seçimleri yüzünden yargılayamazsınız.

Hocam şöyle bir şeyde var ki, ben kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim. Hatta bilgisayardaki müzik dosyalarıma bakarsanız Cengiz Kurtoğlu Ve Rammstein şarkılarının alt alta olduğunu görebilirsiniz tabii konumuz tarz farklılıkları değil

• Yav şimdi sonuçta bu adamlar müzik yapıyor,sen yaptıkları müziğe bakacaksın.Benim düşüncem bu yönde,beğeniyorsam şarkılarını isterlerse keçi kessinler.Sonuçta müzik bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemzem Suyu

quote:

Dini değerlere saldıran bazı gruplar var ve dini değerlerine sahip çıkan kişilerin bunları dinlemek istememesi gayet normal.

Hocam şöyle bir şeyde var ki, ben kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim. Hatta bilgisayardaki müzik dosyalarıma bakarsanız Cengiz Kurtoğlu Ve Rammstein şarkılarının alt alta olduğunu görebilirsiniz tabii konumuz tarz farklılıkları değil

Ben de kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim. Dubstep'de dinlerim, klasik batı da dinlerim, metal de dinlerim. İmzamda görebilirsin zaten.
    Fakat bir insanın değer verdiği, önemsedi şeylere saldıran parçaları dinlememesi gayet normal.
    Aslında müziği bir saldırı malzemesi olarak kullanılmasına da karşıyım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zemzem Suyu

quote:

Ben de kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim. Dubstep'de dinlerim, klasik batı da dinlerim, metal de dinlerim. İmzamda görebilirsin zaten.
    Fakat bir insanın değer verdiği, önemsedi şeylere saldıran parçaları dinlememesi gayet normal.
    Aslında müziği bir saldırı malzemesi olarak kullanılmasına da karşıyım.

Evet,haklısınız.Müzik saldırı aracı olarak değil, ruhu beslemek için kullanılmalı.

• sen onları müziği için dinliyorsun inanış şekli seni niye ilgilendirdi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

sen onları müziği için dinliyorsun inanış şekli seni niye ilgilendirdi anlamadım

örneğin grubun resimlerini facebook'da kapak fotoğrafı yapıcam isim biraz sakat müzikleriyle bi problemim yok ateistlerlede bi problemim yok ateistlerle promlemim yok derken saygılı ateistlerle kuranı yırtan youtubedeki aşağılıklara çok daha farklı şeylerim var ama neyse konu dağılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N' Roll Bebeğim

arkadaşlar bilirsiniz irlandalı post rock grubu GOD IS AN ASTRONAUT diye bir grup var ismi benim aklımı karıştırıyor sizce ateist midir bu grup

Müzikle dini karıştırmaman gerekir. Eğer grubun müziğini seviyor ama ideolojileri sana tersse, müziğini dinle düşüncelerini kabul etme. En iyisi bu, ateistse onlar cehenneme gider, sen değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Rock

Gruptaki tüm elemanlarla facebook üzerinden konuştum. 1 tanesi dini inancına no religion yazmış ve sebebini yazmış da yazmış :) diğerleri de büyük ihtimal ateisttir. klavyecinin resimlerinden birisinde kulağında kocaman hac işareti küpe vardı ama şunu söylemeyim ki hepsi çok çok saygılı insanlar.

Şanslısın.

Arkadaşlar slipknot atesit mi yada o tip birşeymidir? All hope is gone albümünün kapağında gizli bir simge varda. Dinliyen biri beni aydınlatabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben atheist grubunu merak ediyorum acaba hepsi atayız mı xd
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Gruptaki tüm elemanlarla facebook üzerinden konuştum. 1 tanesi dini inancına no religion yazmış ve sebebini yazmış da yazmış :) diğerleri de büyük ihtimal ateisttir. klavyecinin resimlerinden birisinde kulağında kocaman hac işareti küpe vardı ama şunu söylemeyim ki hepsi çok çok saygılı insanlar.

Şanslısın.

Arkadaşlar slipknot atesit mi yada o tip birşeymidir? All hope is gone albümünün kapağında gizli bir simge varda. Dinliyen biri beni aydınlatabilirmi?

Slipknot satanizm üzerinden prim yapmaya çalışan bir grup.

Çok sağol hep merak ediyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni sen kullarına oyuncak mı yarattın gibisinden bir arabesk şarkı var. Orhan Gencebay sanırım. Peki bu adam ateist mi?
  • dinlemene bak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.