Şimdi Ara

Bu Genç Ne Yapmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sıkıntı yapma kimseyi sınıfta bırakmazlar isterse 100 gün devamsızlık olsun paşa paşa siliyolar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla kardeş, en sona ilk 100 yazınca durumlar değişti. Her türlü kasman lazım. Yani ya çalışacaksın, ya da diğer önemli unsur çalışacaksın başka yolu yok. 😀.
    İlk 100 çok iyi bir performans sergilemeye bakıyor.
    Hangi bölüm istiyorsun?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nitelikli bir anadolu lisesinden bu sene açığa geçtim okul evime yakındı hocalarla aram iyiydi ama vakit kaybı olarak gördüm. Şu an dershaneye gidiyorum haftada 16 saat zaten ve etrafımdaki insanlar zaten iyi liselerden oldukları için çok daha keyifli geçiyor. Bence özel okula değil dershaneye yazılıp açığa gecmek daha mantıklı.
    Bu arada ders konusunda da şunu söyleyebilirim karantina boyunca doğru düzgün bir şey yapmadım ama bu 1 haftadır falan düzenli güzel çalışıyorum. Belki ilk hafta iyi gitmez ama sonra düzenini oturtursun.
    Dershane için de insan yüzü görmek ve senin seviyendeki-belki senden daha iyi insanlarla- rekabet halinde olmak için mantıklı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senin tercihin ama ben açık liseyi öneririm :/ bu arada bir arkadaşın 97 olan ortalaması açığa geçince 100e tamamlandı. Benim de 90 95 90 olan ortalamam 97 oldu :/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dershane müdürün gerekeni söylemiş sana zaten fen lisesinden mezun olmanın bir anlamı yok.Eğer işine gelmiyorsa fen lisesinin yaptıkları ayrıl gitsin sen bir şey kaybetmezsin zaten kendin çalışıyormuşsun onların bir yardımı olmazsa hatta seni iyice aşağıya çekerlerse (yazılı notları vs.) işte o zaman daha kötü olur.Yine sen bildiğin yoldan şaşma ama yerinde olsam özele geçerim dershanenin verdiği sosyal ortamda senin için çok önemli bunu unutma bu sınav bir yerden sonra psikolojiyle kazanılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 24 Eylül 2021; 18:18:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.