Bildirim
BU GECE NÖBETÇİ BENİM SORUN SORUNUZU :D

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Asus striker anakartta Q6000 işlemciye nasıl oc yapabilirim hiçbirşey bilmiyorum yardımını bekliyorum dostum... -
Asusun genelde bios ayarları çok benzer.
Öncelikle PCI EX. hızını 100 yap. PCI hızınıda 33 yap.
CPU Voltaj olarak max 1.4v a çıkar fazlasına gerek yok.
Remlerin nedir bilmiyorum normal remse 1.9v da bırak. Gece gece patlamasınlar.
GEcikme sürelerini elle yapacaksın
ilk 4 sıradakileri elleyeceksin 5-6-6-18 yap ki remlerden çakılma şimdilik FSB değerini denedikçe açtıkça makine sonrasında remlerle uğraşırızç Öncelikle işlemci MAX neye çıkacak onu bulalım.
Anakartının nerden overclok yapıldığınıda bilmiyorsan lütfen biraz araştır o kadarda hazıra konma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 24 Nisan 2008; 1:27:21 > -
Canım sıkıldı bende sana o/c ile ilgili bi sorum olcak.
Intel P4 631 Cedar Mill 3.0GHz cpu'um mevcut, fan ile soğutuyorum ve everestten baktım cpu ısısı 30 civarlarında
anakartım ise MSI P4M900M, sistemimse imzamda mevcut göz atabilirsin.
şimdi ben bu cpu'ya sorunsuz bi şekilde nasıl o/c yapabilirim. Şimdiden teşekkürler ve iyi geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 24 Nisan 2008; 1:59:51 > -
Via chip setli bir anakartta overcloka bulaşma derim. Anakart üreticileride bunu bildiğindenmidir bilinmez hiç bir overclok anakartında via chip set yok.
İşlemcin 65 nm sanırım. 30 derece iyi bir değer ancak biosdan da bir ısı değerine bakmanı istiyorum. Bu işlemcileri hiç overclok etmedim ama fena durmuyor açıkcası fakat anakartını illaki değiştirmelisin...
intel chipsetli alman şart ve üst seviye olması şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 24 Nisan 2008; 2:04:49 > -
NÖBETÇİLİĞİMİ SON BULDURUYORUM UYKUM GELDİ ARKADAŞLAR DEVRALACAK OLAN VARSA BUYURSUN
Herkese iyi sabahlar -
Çok iyi bir uygulama bence. Uzman arkadaşlar devam etsin lütfen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X