Şimdi Ara

BU GECE EDEBİYATA BAŞLIYORUM HEDEF 47

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güvender ve limit el kitabıyla aynı ayna giderek çalışmaya başlıyorum konular bittikçe fem ve yayındenizi soru bankalarını kullanıcam . mayısın ortasında limit soru bankasını çözmeye başlıcam muhtemelen o zamana cumhuriyete başlamış olurum baştaki konular tekrar olur limit soru bankasıyla . ne dersiniz arkadaşlar sizin durumlar nasıl

• Bir fizik hocamızın sözü: Yaparsıııııın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuların çoğunda sıfır değilim tekrar edip soru bankasına geçicem yarısında
  • Lys fen bitsin ramazana denk geliyo sahura kadar edebiyat çalışır sahuru yapar yatarım.En az 42 net

• Yapılabilir bence sıkıntı yok

• 47.50 yapmıştım yeah yazık sizlere olum :D

• niceworkisc N kullanıcısına yanıt
    47.5 yapmışsında hala buralarda dolanıyosun ne işsiz insansın git ötede oyalan kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    kardeş aslında oruç tutmasak mantıklı değil mi? çünkü oruçlu oruçlu nasıl ders çalışacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

kardeş aslında oruç tutmasak mantıklı değil mi? çünkü oruçlu oruçlu nasıl ders çalışacaz.

Hocam siz bilirsiniz istemezseniz tutmayın ben bir şekilde düzenimi oruç saatlerine göre ayarlarım.Sahura kadar çalışırım.Sahurdan sonraki birkaç saat de devam ederim oruç vurmaya başlarken de yatarım iftara kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Nightmare -- 19 Nisan 2016; 13:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire1903

47.5 yapmışsında hala buralarda dolanıyosun ne işsiz insansın git ötede oyalan kardeşim

Unideyim zaten arada girip insanlarin sorularini cevaplayrm napalm vs diyolar onun dışında zaten dolanmiyorm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.