Bildirim
Bu Gece
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Nerden çıktı bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neye dayanarak bunu söylüyorsun ? Yoksa troll musun ?
Trt de Haarp programı vardı.Belki olabilir.
Programda mı söylediler
Bilmiyorum ki
Deprem programlandı yani
Ya beyler ortaligi karistirmayin ya annem babam tekirdagda korkutuyorsunuz ki zaten gecen hafta full salladik uykulardan uyandim cok pis urpertiyor bu deprem olayi beni 99 depreminde 2 yasindaydim hatirlamiyorum ama 2014te olan saros korfezi depremi hala aklimdan cikmiyor yikiliyoruz sandim ve o binalardan gelen gok gurultusu gibi sesler allah korusun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
99 da ailemi kaybetmiş biri olarak soyluyorum Allah kimsenin basina boyle bir şey vermesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grayscale -- 16 Şubat 2017; 4:4:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada sürekli deprem oluyor . 03:20 bir deprem daha oldu 4.6 neredeyse hergun sabaha karşı oluyor .
Allah'ım bize yardım etsin .
bazen 5 saniye bazen 25 saniye .
bugun olan depremde kendi canımı dusunmuyorum bile sevdiğim insanlar geliyor aklıma Rabbim hepimize yardım etsin . Ailecek bölgecek yüregimiz cizliyor sallanınca . -
olum küfür mü edelim illa sana? insanları korkutmaya ne hakkın var lan sığır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X