Şimdi Ara

Bu gariplikleri sizlerde yasiyormusunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • agalarr yaff ben yeniyim level yirmi oldu fakatt town a habire yayan gidip geliyorum nasıl tp çekecezz hadi knight olsa hallederizzde :D
  • benim baş belam işte bu resim

Bu gariplikleri sizlerde yasiyormusunuz?

ya sizinki_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baba34

benim baş belam işte bu resim

ya sizinki_?

aynı şey bendede oluyo tam kervanın ortasında bu hatayı verio nedir bu çektiğimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxGhostxxx -- 21 Ekim 2006; 0:12:42 >

• bu tür olaylar standart herkezin başına geliyor benim ekran kartı GForceII ram 512+126+64=700civarı
    ama genede dc oluyor..(returnscrool açıyom adam seçme ekranı cıkıyor. mesela lag dan ölüyom oyun giriyom aynı yerde canlı doğuyom bu biraz saçma ama oluyor bu tür olaylar bende şaşırıyom..
  • kücük seylerde war örnegin mob'a yaklaştın tam vurucan vazgectin baska yaratigi secip dalamiyorsun eski sectigine gidiyor. Yada bir skilli basip yaratiga dogru kosmaya basladin ama o anda vazgectin baska skill kullanmak istiyorsun ama o da ne karakter oldugu yerde kalıyor ve beni deli eden 4 tusunu kırdıran hadise sirasiyla skilleri kullaniyorum ama cogu zaman oldugu yerde kalıyor ben mi hizli basiyorum yada gec basıyorum anlamiyorum ama blade kullananlar bu sorunla cok karsilasmistir
  • Offo Off nedir cektigimiz bu buglarda SRO!!! duy sesimizi katedecegin yol cok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Internal Bleeding

kücük seylerde war örnegin mob'a yaklaştın tam vurucan vazgectin baska yaratigi secip dalamiyorsun eski sectigine gidiyor. Yada bir skilli basip yaratiga dogru kosmaya basladin ama o anda vazgectin baska skill kullanmak istiyorsun ama o da ne karakter oldugu yerde kalıyor ve beni deli eden 4 tusunu kırdıran hadise sirasiyla skilleri kullaniyorum ama cogu zaman oldugu yerde kalıyor ben mi hizli basiyorum yada gec basıyorum anlamiyorum ama blade kullananlar bu sorunla cok karsilasmistir

işte bu sorun yüzünden blade kullanmıyorum çıldırtıyo adamı duruyo izliyo hacım resmen gömesim geliyo charı allahtan spearda öle bi sorun yok

• ya pvpde adam yan yatiyo ya o nasil oluyo bide bugun birine sadircam yok az kalsin cildircam bide giant(white tigerozellike) yada thief beni keserken aoutopot kullanmiyo gumegidiyorum nedeni ney giant kesmeye korkar oldum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 21 Ekim 2006; 3:18:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxGhostxxx

quote:

Orjinalden alıntı: baba34

benim baş belam işte bu resim

ya sizinki_?

aynı şey bendede oluyo tam kervanın ortasında bu hatayı verio nedir bu çektiğimiz

hacım uçucam ama hadi milleti anladım sen de hala bu sorundan yakınıyosan atıyom kasayı camdan aşağı ben olum kendimi bildim bileli sana diyom sürücüleri güncelle kardeş sürücüleri güncelleee güncelleee sen napyon ben onu merak etmeye başladım

ha bak birazdan sürücüleri ztn güncelliyom dicen... e napcaz sana yeni sistem toplasak dicem ulan daha iisi yokki

• oyunun bazı yerlerinde bug da olabilir nedeni flowerlarin orda bi yer war oradan gecerken sürekli oyundan atıyordu dedim pc ile alakalıdır ama dikkat ettim daha sonradan ordan gecen bir kervanda oyundan düstü düstü derken 1 2 dakika oldugu yerde bekledi mallari yere saçıldı tabi
  • quote:

Örnegin partyden biri oyundan çıkınca makinanin 2 3 dakika donması veya towna tp olurken yada towndan oyuna baslarken oyundan atması ve aklıma gelmeyen binbirtürlü sinir bozucu olay yasiyormusunuz? Sanırım bu problemleri bir ben yaşıyorum kimseden bunla ilgili bir yaz görmedim.

AYNISI BENDE DE oluyor arkadaşım teleporttan geçtiğğimde pc donuyo ve grafikler bozuluyo
    OYUNA restart çekiyorum dc verio hep Önceden böyle deildi
  • quote:

oyunun bazı yerlerinde bug da olabilir nedeni flowerlarin orda bi yer war oradan gecerken sürekli oyundan atıyordu dedim pc ile alakalıdır ama dikkat ettim daha sonradan ordan gecen bir kervanda oyundan düstü düstü derken 1 2 dakika oldugu yerde bekledi mallari yere saçıldı tabi

sanırım nedeni bu..yani ??? hatasının..çünkü ne zaman hotan a geçtim o zamandan beri en fazla 1 yada 2 kez gördüm bu hatayı..ondan sonra bi kere donwhang a gidiyim dedim guild storage we normal storage birbirine yakın diye..o storage in önünde 2 dakika durmam yetti o hatayı almak için..ya sırf o hata yüzünden oyuna girip uzaklaşamadım ordan habire atıyo delirmiştim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.