Şimdi Ara

BU FORUMDA TV DE ÇIKAN HİÇ BİR ÜNLÜ YOKMU YAW!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

hoydonk var gasptan tv8de çıkmıştı link falan vermişti hatta arattır bulursun

Maalesef çıkmıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Var bak »» aaa ünlü

püffffff baydın esprinle
  • ben varım adım coşkun sabah

• bir dizide oynamıştım.
    bir müzik marketinde çekim yapılıyordu yönetmen sırtımızın dönük olarak kitaplara bakmamızı söylemişti.
    o yüzden benim sırtım çok meşhurdur.

• ÜNLÜNÜN İŞİMİ YOKTA BURAYA GELİP YAZIP DURACAK BENCE BELKI ARADA BİLGİ İHTİYACI OLUNCA RAST GELİP BAKIYORDUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulse

ÜNLÜNÜN İŞİMİ YOKTA BURAYA GELİP YAZIP DURACAK BENCE BELKI ARADA BİLGİ İHTİYACI OLUNCA RAST GELİP BAKIYORDUR

senın isin yok da mı buraya yazıyorsun ??hem neden unlulerı bu kadar yuceltmıssın gozunde ?
  • Arzum Onan'ın atv de yayınlanan dizisinde oynadım küçük bi rolde.Ama dizinin adını unuttum
  • mewluth var hafta içi birgün saat 16.45 te çıkıyor ama hangi kanalda olduğunu sçyleyemem valla beni keser sayılı kişiler biliyo zati sadece
  • yaşarın klibinde oynamıştım adanada ki konserini klib yapmıştı
  • yaws benim bayağı var heralde
    geçen yıl öss hakkımızı savunurken protesto etmeye gitmiştik bizim bu konu tartışılyordu. orası öğrenci doluydu. orada bayağı bir tv ye açıklama yaptık.
    sonra geçen yıl

skyturk ten bizim bölümü haber yapmaya geleceklerdi. geç kaldılar herkes dağıldı. okulda bir kaç öğrenci kaldı. bende o sıra okulda megep'in tanıtım videosunu hazırlıyorduım. geç çıkıcaktım ogün.

sonra işte kanaldan geldiler. ama kocaman bölümde öğrenci yok. 12 labaratuarda 4 öğrenci kıyafet değiştirerek. 2 saat süren çekimden kanter içinde çıktık. ama çok eğlenceli geçmişti yaws.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 7 Haziran 2005, 20:22:00 >
  • bende 2003 yılında iki kez startv nin yarışma programına çıkmıştım.
  • Bende TGRT de Ümit Besen'le ilgili bi program vardı ve benimle röportaj yapmışlar Carusel'in önünde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

quote:

Orjinalden alıntı: HiramAbas

Zamanında HUGO'ya konuk olmuştum..Hatta ''hugo lü lü lü lü lüüüü'' bile demiştim..

yoksa hugonun .mına koyim diyen de sen miydin

Koptum yaw

• bende ünlüyüm haa.
    ben küçükken babamla röportaj için kontv(konya yerel kanalı) gelmişti ben de odadan çıkmamıştım babamın kucaaanda kameranın karşısında uyuyakalmıştım. ertesi gin bütün arkadaşlarım benimle dalga geçmişti ama kamera sevdası naparsınız....
  • lise 1 de okuldan ilk kaçtığımız gün yerel kanala çıkmıştık haberlerde babam görünce uln sahtekar senin o saatte okulda olman gerekmiyormu diye bağırmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

bknz : Mustafa Sandalhttp://forum.donanimhaber.com/m_1570594/mpage_1/key_/tm.htm
    Süperdi yaa, olmaz böyle bir şey...

• ben eskiden hani hatılarsanız tv street fighter die bi dövüş oyunu yayınlanıodu telefonla katılıyoduk! ona katılmıştım ama sonuncu olmuştum bende ünlülüyüm!

edit:konuyu amma saptırdınız ha
  • Ben çook çıktım şu dönemlerde. Ama ünlü olamadım bi türlü:D

isteyene gönderteyim videomu:D internette de var capture ettiydim.
    al aha link:
    tıkla izle
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

quote:

Orjinalden alıntı: HiramAbas

Zamanında HUGO'ya konuk olmuştum..Hatta ''hugo lü lü lü lü lüüüü'' bile demiştim..

yoksa hugonun .mına koyim diyen de sen miydin

Koptum yaw

• ben varım kirve olarak:"Kurtun tüyleri herkese yuvadır aslanım"
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.