Şimdi Ara

Bu forumda 120 altı yapan yokmu la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 kişi varsak 450 si +130 net yapıor . 130 üstü net yapan adamın bu forumda işi ne . evinde bilgisayar yüzde 80 yoktur bile ben bugün zamanda 107 yaptım ha buraya 145 yaptımda yazardım ne değişirdiki ?

• sınavdan sonra kaybolurlar takma sen bende 290 net çıkardım az önce ne güzel degilmi
  • burası dh herkes 1,80 baklavalı mavi gözlü turuncu uzun tel tel sakalı olan topuz saçlı aylık 10 bin lira ort gelir sahibi insalar topluluğu sen aramıza nasıl sızdın

şaka bi yana işin klasik ve gerçek tarafı şu
    ygsden sonra 150k ile gidilebilecek güzel mühendislikler konularını da 130 yapan adamlar açar
  • Sallayın abi hedef mf4 60k yeni başladım çalışmaya 60 net yapıyorum. Meslek liseyim gelirse iyi olur yalan yok bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlasarca

500 kişi varsak 450 si +130 net yapıor . 130 üstü net yapan adamın bu forumda işi ne . evinde bilgisayar yüzde 80 yoktur bile ben bugün zamanda 107 yaptım ha buraya 145 yaptımda yazardım ne değişirdiki ?

sonu hüsran oluyor denendi sen bari yapma

gerçekten yapan oluyor ama ilk 100de olan bi 8-9 kişi olur her sene forumdan.geçen sene 35. vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

Orijinalden alıntı: barlasarca

500 kişi varsak 450 si +130 net yapıor . 130 üstü net yapan adamın bu forumda işi ne . evinde bilgisayar yüzde 80 yoktur bile ben bugün zamanda 107 yaptım ha buraya 145 yaptımda yazardım ne değişirdiki ?

sonu hüsran oluyor denendi sen bari yapma

gerçekten yapan oluyor ama ilk 100de olan bi 8-9 kişi olur her sene forumdan.geçen sene 35. vardı

Enes mahmoodd sen naptın bfc kardeş gözler sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi adam salliyor tamam da birader sen ne kasiyon adam yazar inanip inanmamak sana kalmis ne dert ettiniz be.
    Edit:130 yapmiyom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bn 100 yaptım hacı

• Kardeşim üzülerek söylüyorum ki YGS'de ortalıkta olmayacaklar.
  • Peristaltik Hareket P kullanıcısına yanıt
    Adamı kaçirttin simdi iyi mi yaptin

• Töder 80 net yaptım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

Adamı kaçirttin simdi iyi mi yaptin

Burdayiz ve PM de açık kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben varım bu aralar 100-110 civarı.
  • ben varım en son 85 yaptım mezunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mezunum geçen ygs de 59 net yaptım. şimdiki denemelerde 50 net yapıyorum. sorularınızı alayim
  • Simdi mahçup oldum. burdaysan kaç k dan mezuna kaldin. Ve ayrica simdi kaç net yapiyorsun. Simdi beni asil utandir bfc

• 95 net yaptım ben töderden cıktığımdan dolayı sosyale bakamadım fazla bide fenim düşük geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsalih37 -- 10 Kasım 2014; 20:29:39 >
  • onların çoğu işkembeden sallıyor genelde 100 lerde geziyorum ben ama lys kasıyorum 2 ay kala 120 130u görücem
  • Ben 122 yaptım töderde, bir önceki deneme sınavımda da 116 net olmuştu. Toplamda iki deneme sınavı çözdüm zaten. Mezunum.
    Gerçi Sosyal 20 net, gerisi kötü olduğundan değil de.
    Türkçe 33 net
    Sosyal 20 net
    Mat 34,75 net
    Fen 35 net
    geldi
  • Ben yaptim sanirim Toder'i bekliyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.