Şimdi Ara

BU FORUMA NOLMUŞ BÖYLE BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Senedir üniversiteye hazırlandığımdan dolayı foruma pek vakit ayıramadm...
    1 haftadır takılıorm konu dışında ve formda cok büyük değişiklikler fark ettm..
    Abi her açılan topicte konuyla alakalı alakasız resimler gifler nedir bu ya
    İnsanlarla sürekli dalga geçme ben üstünüm ben biliyorum tavırları eski dostluk kardeşlik ortamı kaybolmuş
    Yardım veya sorularla ilgili topiclerde alaya alma ve aşşagılama cok fazla ya geyik topicleri her zaman olur geyik yapılır buna bişey demiyorum ama insanlarıda kırmayın abi ya ayıp...
    ya yaz tatili diye forumun yaş seviyesi düşmüş yada üyeler sapıtmış bilemiyorum ama kendinize çeki düzen verin beyler lütfen
    forumu seviyesizleştirmeyin...

• Katılıyorum.. Forumun eski bi üyesi olmasamda , gülmek istediğimde bu foruma girer , mesela Vaynett arkadaşımızın anıları falan vardı onları okur vakit geçirirdim. Şimdi bakıyorum her başlıkta bi "İlkokullu Alert" , "Napak inanakmı kanka?" , "O Rly?" tipi resimler var.. Yapmayın arkadaşlar , içine z*çtınız forumun... İlkokullular kovalasın hepinizi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merseyside -- 4 Eylül 2010; 23:32:49 >
  • Forum weled doldu. Yapacak bir şey yok okulların açılmasını bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

TIKLA KANKA

bu konu dışı özel olayını anlamadm bu nedir hocam burası daha mı seviyeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent®

Katılıyorum.. Forumun eski bi üyesi olmasamda , gülmek istediğimde bu foruma girer , mesela Vaynett arkadaşımızın anıları falan vardı onları okur vakit geçirirdim. Şimdi bakıyorum her başlıkta bi "İlkokullu Alert" , "Napak inanakmı kanka?" , "O Rly?" tipi resimler var.. Yapmayın arkadaşlar , içine z*çtınız forumun...

• Buraya Tıkla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Katılıyorum.. Forumun eski bi üyesi olmasamda , gülmek istediğimde bu foruma girer , mesela Vaynett arkadaşımızın anıları falan vardı onları okur vakit geçirirdim. Şimdi bakıyorum her başlıkta bi "İlkokullu Alert" , "Napak inanakmı kanka?" , "O Rly?" tipi resimler var.. Yapmayın arkadaşlar , içine z*çtınız forumun...

Ne alaka şimdi kardeşim? Mamadou Niang kovalasın topunuzu ulan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merseyside -- 4 Eylül 2010; 23:37:59 >

• quote:

quote:

al işte nedir bu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: xbursankarax

Buraya Tıkla

Bu espride baydı artık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

quote:

Orijinalden alıntı: xbursankarax

Buraya Tıkla

Bu espride baydı artık ?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red___ -- 4 Eylül 2010; 23:39:42 >
  • quote:

quote:

Senin tüm mesajlarında ve konularında saçma,birbiriyle alakasız içerikler görmekteyim adam ol

• Yeni edwird'lar, vayynet'ler türemeli. Yeni malzemeler üretilmeli. İnsanlar post atarken bir ilki gerçekleştirip beynini kullanmalı. Espriler forumun mizah seviyesine uygun olmalı. Öyle gif koymakla olmuyor bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

quote:

Senin tüm mesajlarında ve konularında saçma,birbiriyle alakasız içerikler görmekteyim adam ol

Sakin ol şampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: KaBaRtMa_ToZu

quote:

TIKLA KANKA

bi madde kaldırıldı (tam hatırlamıyorum kurallarda 14. madde olsa gerek) normal konu dışında artık gifler veya resimler yada gereksiz msjlar silinmiyor yada herangi bir ceza verilmiyor. eğer daha düzeyli ciddiyetli (mağlesef eğlence yönü bana göre çok az) konuları artık konu dışı özel kısmında tartışabilirsiniz. bu olay yaklaşık 2 ay önce bi üyenin tavsiyesi ve ona katılanların üzerine açıldı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

quote:

Sakin ol şampiyon

tamam adamım bi baktmda senn bütün postların böyle seni takmamıza gerekde yok git kafana göre takıl ama geyik yapılcak topic var yapılmıycak var her mesaja bi resim ekle gif ekle olmuyo şampiyon!

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix *

Yeni edwird'lar, vayynet'ler türemeli. Yeni malzemeler üretilmeli. İnsanlar post atarken bir ilki gerçekleştirip beynini kullanmalı. Espriler forumun mizah seviyesine uygun olmalı. Öyle gif koymakla olmuyor bu işler

YDG'nin konusu bence gayet başarılı böyle 3-4 konu açılsa burası şenlenir yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

quote:

Orijinalden alıntı: KaBaRtMa_ToZu

quote:

TIKLA KANKA

bi madde kaldırıldı (tam hatırlamıyorum kurallarda 14. madde olsa gerek) normal konu dışında artık gifler veya resimler yada gereksiz msjlar silinmiyor yada herangi bir ceza verilmiyor. eğer daha düzeyli ciddiyetli (mağlesef eğlence yönü bana göre çok az) konuları artık konu dışı özel kısmında tartışabilirsiniz. bu olay yaklaşık 2 ay önce bi üyenin tavsiyesi ve ona katılanların üzerine açıldı.

bak bu olayı bilmiyordum olmadı orda takılırız artk... ya gif resim olayınada karşı değilim ben tamam güzelde her ama her topictede geyik yapılmaz be

• Arkadaşlar bir konu açıp orada 14. Maddenin geri gelmesi için toplanırsak belki birşeyler olabilir.. Denemek lazım.
  • quote:

Katılıyorum.. Forumun eski bi üyesi olmasamda , gülmek istediğimde bu foruma girer , mesela Vaynett arkadaşımızın anıları falan vardı onları okur vakit geçirirdim. Şimdi bakıyorum her başlıkta bi "İlkokullu Alert" , "Napak inanakmı kanka?" , "O Rly?" tipi resimler var.. Yapmayın arkadaşlar , içine z*çtınız forumun... İlkokullular kovalasın hepinizi..

harbi vaynett nerelerde ya adam çok destekli anı yazıyodu koparıodu bizi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.