Şimdi Ara

Bu Flashdaki Dosyalar Nasıl Çalışır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde Değer Yayınları Ortaöğretim Matematik diye bir flash bellek var.. flash bellek 2 parçaya bölünmüş.. 1 parçası 5GB diğer parçası 2GB.. 2GB lık olan bölüme yazma koruması koymuşlar.. içindeki programı başka bir yere kopyalayabiliyorum fakat programı açtığımda illegal kullanım diyor.. flash belleği takıyorum sonra masaüstüne kopyaladığım dosyayı açıyorum bu sefer program açılıyor ve sorular konu anlatımları vs vs çıkıyor.. flash'ı çıkardığımda yine aynı şekilde hata veriyor.. bu nasıl bir koruma.. bunu nasıl aşarız.. programı başka bir flash'a yüklemem lazım.. lütfen yardımcı olun.. bu arada program flash player kullanarak çalışıyor..

2 Tane böyle Disk Geliyor Flash'ı Takınca..

Flash Takılı halde Açtığımda böyle bir ekran geliyor.

Sonra Hazırlanıyor Diyor ve Programa giriyor.

Flash Belleği Çıkarıp Girdiğimizde Hazırlanıyor dedikten sonra böyle ekran çıkıyor..

• flashın iso sunu çıkar diğer flaşa bu isoyu yazdır bu şekilde yapabilirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

flashın iso sunu çıkar diğer flaşa bu isoyu yazdır bu şekilde yapabilirsin bence

denedimde olmadı.. sanırım bu programı flash bellek ile eşleştirmişler gibi bişi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.