Şimdi Ara

bu fiyata ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar meraba oncelikli uygun fiyatı ve ddr3 u desteklemesi yuzunden su kartı almaya karar verdim aşagıda verdigim linkte urun 110 ytl piyasada en az 150 ytl ye bulabildim sizce bu siteden alsam ürün dorumudur(yandaki resimde laptop resmi var)

www.hepsibilgisayar.com/asustek-eah3650128bit-silent-512mb-ddr3-16x-p-11449.html

ve bu ekran kartında PCI Express 2.0 yazıo benim anakartımda ise pci x16 yazıo bu uyarmı benim anakkartıma anakartımda su:

www.ecsusa.com/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=525&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=18

vede sizce ekran kartı iimi fiyatına gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoksas -- 16 Haziran 2008; 14:32:36 >

• Hocam selam,
    Aynı seri ekran kartlarına bakacak olursan - http://www.teknofiyat.com/?search=3650&altlimit=&ustlimit= - fiyatın normal olduğunu göreceksin, yüksek bellek de aklını karıştırmasın, çünkü bu karta 1 gb bellek bile taksan bile önemli bir etki yaratmaz

Yeni nesil kartlar pci-ex 2.0 , senin anakart ise pci-ex 1.0, yeni kartlar senin sisteminde sorunsuz çalışır çünkü geriye dönük uyumları vardır. eğer bütçeni ve ne için ekran kartı alacağını belirtirsen daha fazla yardımcı olabiliriz

• tesekkurlre bilg. için ama benim verdigim linkte ddr 3 yazıo 512 mb lık senin verdigin linki inceledim ddr2 ler 110 ytl civarı fakat benım gosterdigim urunun aynısı 157 ytl tekrar bakarsan ii olur acaba ben mi yanlıs inceliyorum yoksa siteye mi yanlıslıkla ddr 3 yazmıslar onu anlamadım
    ekran kartnıda oyun içiçn alıcam 2 sene falan rahat her oyunu ççalıstırsın vede 120 ytlk yi asmadsın istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoksas -- 16 Haziran 2008; 14:52:35 >
  • DDR2 ve DDR3 farkına bakmadım, fiyat diğer ürünlere göre iyi ama aşağıdaki incelemeye bakarsan 256 mb ddr3 ile 512 mb ddr3 arasında performans farkı yok gibi
    http://www.pclabs.gen.tr/2008/03/13/sapphire-ve-powercolor-radeon-hd-3650-incelemesi/6/

Özellikle 2 noktada yanlış düşündüğünü belirtmem lazım; ilki hangi ekran kartını alırsan al 2 sene dayanmaz, ikincisi de oyun performansı yüksek bi kartı 120 ytl'e alamazsın

• ya bizimde bütcemiz bole napalım zaten benim için oyunda cozunurluk cok onemli deil oyunu acsında en dusukte oynasam bile olur nitekim elimde ati x550 256 mb 64 bit crysis i bitirdim tmm en düşük te ama alalı 3 sene oldu

nese bi tel aciim ben sitenin müş. hizmetlerinede dogrumu diye dogruysa siparişi geçiim anakarta uyduktan sonra sorun olmaz heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.