Şimdi Ara

BU FİLMİ HATIRLAYANINIZ VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir film vardı ismini hatırlayamıyorum bir türlü. Film bir gurup çocugu anlatıyordu sanırsam. Bir kaçış sahnesinde resim tablolarının içinden farklı mekanlara geçiyorlardı. birde saçları olmayan bir cocuğa yaşli biri degişik bir karışım hazırlayıp başına sürdugunde çocugun hiç durmadan saçları çıkıyordu hatta adamın biri fırça fabrikasında bu çocuğu kullanıyordu. hatırlıyanınız varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Jumanji olabilir mi?
  • yok o film degil. Jumanjiyi hatırlıyorum. benim bahsettiğim çok daha eski bir film. film kasvetli ortamlarda geçiyordu. bir türlü bulamıyorum.
  • Sahneyi bende hatırladım ama sanırım film değildi bu diziydi. İsmi de Goosebimes tarzı bir şeydi. Eskiden Show tv'de yayınlanırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark House Computer

Sahneyi bende hatırladım ama sanırım film değildi bu diziydi. İsmi de Goosebimes tarzı bir şeydi. Eskiden Show tv'de yayınlanırdı.

evet dizide olabilir tam hatırlayamıyorum. bu arada bahsettiğin dizinin adı Goosebumps galiba. evet o sahneler bu dizidende olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaEnki -- 19 Eylül 2011; 12:23:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETFLIX DİZİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.