Şimdi Ara

Bu ekran kartı nasıl ve anakartıma uyarmı Lütfen yorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakartım sanırsam bu :
    http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RS480M-IL
    ben everesten baktım orda çıkan isimle google araştırma yaptım sonra bunu buldum , kasayı açtım baktım şekli şemali rengi filan aynı .Heralde budur yada emin olmak için ne yapabilriim ?
    Bana önerilen ekran kartıda ;
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50520#tablnk
    acaba bu ekran kartını bu anakarta takabilriyim yada 100-200 ytl aralığında daha iyi bir ekran kartını bu anakarta uygun olan bir ekran kartı önerebilirmisniz?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawlietRyuzaki -- 9 Nisan 2008; 12:58:46 >

• arkadaşlar lütfen acil yardımda bulunun , oyunlar çok fazla takılıyor ufacık birşey olan counter strike bile
  • ati 3850 fiyatlarını tam bilmiyorum ama 3850 lere bi bak istersen . 3650 den çok daha iyi olduğu kesin.
  • Bende fiyatını tam bilmiyorum ama sanırım 250 ytl civarı 3850 öneririm. daha ucuz olsun diyorsan HD2600XT bakabilirsin yada 8600GT.
  • bulut kardeş teşekkür ederim ama ben böyle diyorsunuz ya 3850 filan hiç birşey anlamıyorum x) . Bana tam ismini veya ona ait bir link atarmısın acaba?
  • beyler yardımlarınızı bekliyorum
  • Hicbir ekran karti anakartinla sorun olusturmaz ama islemcinin ne oldugu onemli. Kotu bir islemcin varsa bosuna iyi bir ekran karti almani tavsiye etmem.

Arkadasin 3850 dedigi ATI Radeon HD3850. Senin linkini attigin ise HD3650 modeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben şeyden dolayı bir korkum var , şimdi dediler ddr filan varmış pc-exp filan yani hiç takılmaz taksan çalışmaz filan dediler onun için uygun bir şey arıyorum bu arada işlemcim :
    AMD Sempron(tm)Processor
    2600+
    1.60 GHz bu galiba bilgisayarima sağ tıklayınca bu var sanırsam bu
  • Bana birde bir link atın satın alabilceğim gittigidiyor , hepsiburada vs.vs gibi ,
    bana söleyin ki bunu al seni 1-2 yıl idare etsin yada şunu al üstüne şunu al , örneğin işlemci üstüne bi ekran kartı bunu söleyin.Ekran kartını fiyatı 100-200 arası birşey olsun , işlemci gerekirse fiyat pek sorun değil ama fazlada uçmayın :D
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3022 işte sana link. incele fiyatıda uygun. ddr-ddr2-ddr3 anakartına hepsi uyar dert etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QberT*

bu arada işlemcim :
    AMD Sempron(tm)Processor
    2600+
    1.60 GHz bu galiba bilgisayarima sağ tıklayınca bu var sanırsam bu

o işlemciyle bu ekran kartlarından tam performans alamassın. ama işlemcini değiştirme anakartın güncel işlemcileri desteklemiyor. Bu şekilde biraz daha kullan. sonrasında komple sistem yenilersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 9 Nisan 2008; 18:05:24 >
  • peki ben dediğin gibi komple sistem değişikliği beni uzun süre idare edecek bir sistem kaç paraya mâl olur?
  • quote:

peki ben dediğin gibi komple sistem değişikliği beni uzun süre idare edecek bir sistem kaç paraya mâl olur?

800-3500 ytl. ne için sistem topladığuna göre değişir.
    biraz kısarak 1000 ytl yede toplanır.
  • vallaha bi cod4
    assaians creed gibi oyunları oynuyabileceiğim bir sistem x)
  • quote:

vallaha bi cod4
    assaians creed gibi oyunları oynuyabileceiğim bir sistem x)

aşağı yukarı 1300-1400 ytl ye toplarsın. seni de 2 sene götürür sonrasında ekran kartın oyunlar için yetmeyebilir ama 1-2 senede ayarları kısarak oynarsan 3-4 yıl idare eder.
  • 1300-1400 çok fazla / 500-700 hadi belki bi umut 1000 ytl arası topluyamazmıyım bir sistem
  • toplarsın toplamasına da seni uzun süre götürürmü bilmem.
    "peki ben dediğin gibi komple sistem değişikliği beni uzun süre idare edecek bir sistem kaç paraya mâl olur? " demişsin.
  • Ikinci el dusunursen 1000 YTL'ye cok rahat super bi sistem toplarsin.
  • İstanbul'daım 2. el güvenilebilir bir yer biliyormusunuz , bir keresinde ikinci el bir anakart aldım 1ay sonra pc açılmadı tekrar almak zorunda kaldım.Onun için tanıdık olsun istiyorum , örenebilceiiz birileri varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.