Bildirim
Bu Efekti nasıl yapabiliriz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
deviantart.com'da "coloring psd" diye arat onların içinden bulabilirsin. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: kayalarerdem
deviantart.com'da "coloring psd" diye arat onların içinden bulabilirsin.
Çok teşekkürler
_____________________________ -
quote:
Fakat dosyayı indirdikten sonra ne yapacağız anlamadım :( Bir anlatırsanız sevinirim_____________________________ -
deviantart'ta bunları bulursunuz ama psd ise üzerinde fazla birşey yapamazsınız.
Çünkü sonuç tasarımına gelene kadar bir çok aşamadan geçer.
Ya action paketi bulacaksınız. Ya da psd örneklerdeki adımları siz de tek tek yapacaksınız.
Köşelerdeki eğrilik için illaki fisheye lens gerekmiyor, photoshop içinden Liquify ile de yapılabilir.
Bolca örnek bakmanızı öneririm, birebir tutturmak çok zordur. Kolay gelsin..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: veliaslan77
quote:
Fakat dosyayı indirdikten sonra ne yapacağız anlamadım :( Bir anlatırsanız sevinirim
Dosyayı indirdikten sonra efektler dışındaki layerları siliceksin. Efektleri layerlardan seçip resmin üstüne götüreceksin._____________________________
-
Teşekkürler arkadaşlar, biraz uğraştırır başlarda ama sonradan alışırım _____________________________ -
Ne gerek var dosya indirmeye,
Layeri duplicate layer yaparak çogalt. kopyanın boyutunu küçült, orjinale blur effektleri ver._____________________________ Yeni bir sayfa, Yeni bir ben!Genel Kullanıcı Adı : Mechoutes
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler