taşra da bile 60-70bine kadar gelmeden durmayacak şuanki 50bin dekilerin hedefi 20–24bin sıralama 20bin bandındakiler 10bin, 10bindekiler 6-8bin arası yüksek sıralamalar zaten çok yüksek oralar çok fazla oynamaz ytd (neresi geliyosa bu bölümü istiyorsanız direkt yazın geçin) coindeki analizlerimizi bilen bilir 😉 ha şırnak cengin hedefi kontenjan doldurmak bu mühendislik ile kapışabilecek tek mühendislik elektroniktir ki oda düşüşte yazılım yapıcak adam için çok zor dersler devlet yazılım müh. açmaya devam edecek tabi yapay zeka, veri müh yazılıma girer 2-3 sene sonra ikisi kapışacak o yüzden sıralama tahminim bu yöndedir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu döviz kuruyla bilgisayar,yazılım bölümleri yine fırlayacak

-
-
ceng abi ceng
yarın da sınavı var kg başarılar
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başarılar kardeşim
düşükten alıcan
ceng111 de yarın
-
Sanırım almıyor(internetten bakabilirsin)
Yorumum yok çünkü bilgim yok
curve-not işinde de çok bilgim yok şimdi biliyor gibi de konuşmam mantıksız :D
Üniye yeni başlamış biri olarak diyebileceğim şey çalışmak şart artık (ortaokul lise hadi neyse)
Derslerde çok bilgi veriliyor kısa sürede sen kendin üstüne koyman lazım
-
adam haklı
-
-
hocam ortalama olduğunu biliyorum da 57 olması iyi mi(:D) kötü mü bilmiyorum
biyoloji dersi cidden alakasız
kötü değil tabii ama en azından işlediğimiz konular değişebilir
-
alakasız deme lazım olur ilerde :D
ileride biyolojiyle bilgisayarın kesiştiği yerde çalışırsın, yüksek doktora vb yaprasın belki
diyeceğim de inanma
kesin boştur :D
bizim okulda da kimya var
baya alakasız
yani çoook azcık faydası vardır belki fizik ve elektronik dersine falan, madde açısından da
sanmıyorum yani
lise kimyasının tekrarı+biraz bi şey eklenmiş hali gibiydi
geçer notla geçtim :D o yüzden pek öğrenmedim de o yüzden de kötülüyor olabilirim
yaptığımı seviyorum, sevdiğimi yapıyorum
yapamadığımı sevemiyorum, sevemediğimi yapamıyorum
iyi akşamlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X