Şimdi Ara

Bu Domain Ne İşe Yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar isme yönelik olarak tr'li (www.turanalbayrak.com.tr ) bir domain aldım. Hangi amaçla bunu kullanabilirim. Daha domain olarak yaklaşık 6 aydır duruyor, herhangi bir host almadım o yüzden şimdiden sizlerle durumu paylaşmak istiyorum.
    Böyle bir domain için nasıl bir şey yapsam uygun olur. Ona göre host alacam yada hiç almayıp domaini kapatacam. Eğer almak isteyen olursa verebilirim.
    Şimdiden fikirleriniz için teşekkur ederim.

• Turan Albayrak isim soyisminiz herhalde. Kendinize göre kişisel bir site açabilirsiniz. Fakat bunun size nasıl bir getirisi olacak onu bilemiyorum :)
  • Wordpress kurarak blog şeklinde kullanabilirsiniz. Makale, düşünce karikatür vb. yayınlarsınız.

Bunun haaricinde, .tr alan adlarının satışı, devri yasaktır. Bir sene sonunda uzatmazsanız askıya alınır ve belirli bir süre sonunda kapanır. Bu tip adsoyad.com.tr alan adları sadece tc kimlik no ile alınabilmektedir, o nedenle sizden başkasının (sizinle aynı ad soyada sahip başka biri haricinde) işine yaramayacaktır.
  • turan albayrak kımdır ? yada necıdır? ona gore yorum yapmak lazım
  • bir başka turanalbayrak kendi tc si ile yanı domaini alabiliyor mu? Alamıyorsa diğer turanalbayrak lara haksızlık değil mi?
    turanalbayrak şirket olarak kullanılamaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asyabalcı

bir başka turanalbayrak kendi tc si ile yanı domaini alabiliyor mu? Alamıyorsa diğer turanalbayrak lara haksızlık değil mi?

hızlı davranan domaini kapar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: asyabalcı

bir başka turanalbayrak kendi tc si ile yanı domaini alabiliyor mu? Alamıyorsa diğer turanalbayrak lara haksızlık değil mi?

Ayrıca Turan Albayrak şeklinde ismi olan ve Ticaret sicili bulınan firma veya Turan Albayrak şeklinde patent almış bir kişi/firma da bu ismi com.tr olarak alabilir.

Fakat temel konu, alacak kişinin domaini alabilmesi için domainin düşmüş olmasıdır. Ayrıca ana kaydedici siz kalıp, diğer yönetici kısmını verdiğiniz kişi kendi metu- kodunu girerse o da olur ancak dediğim gibi mevcut olanın satışı yasaktır.

Ayrıca internette her zaman kuraldır, ilk gelen alır.
  • ya anlamdıgım sey su turan albayrak.com.tr nedir? insanmıdır cisimmidir,şirketmidir,yorum yapılıyor ama bu domaını sen nasıl aldın? kulllanma amacın ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erggg -- 19 Haziran 2009; 18:23:10 >
  • İlk başta domaini kendimle ilgili birşeyler yapmak için almak istemiştim. Ama sonra yapacak birşey bulamayınca ne yapacam diye düşündüm. Domain şahıs adına alınmıştır. Şimdi şöyle bir şey yaptım İsterseniz bir bakın yorumunuzu bekliyorum Oldumu acab:www.turanalbayrak.com.tr
  • .com.tr Şirketler için kullanımdır bu domainer için antetli kağıt vergi fln istiyorlar şahis olarak açıcaksan .com .net gibi domainler ara ve sitelerde artık isim soyisim pek tutumaz nickin yada değişik tarzda isimler bul ki hiç yoktan dışardan kişilerde girerlerse daha iyi olur derim
  • Sitenize baktım otelleri tanıtmışsınız resmen domainle bi alaka kuramadım ama sonuçta degerlendirmenin bi yolunu bulmuşsunuz .
  • öyle isim soy isimle domaini napıcaksın at çöpe isim soyisimdomain almışın napılır diye soruyosun al buzdolabına koy dondur seneye yersin :D hey allahım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.