Şimdi Ara

Bu direksiyon hangi mercedes serisine ait ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bu direksiyon hangi mercedes serisine ait ?

arkadaşlar resimdeki bu spor direksiyon hangi c180 paketine ait?
    ayrıca bmw lerde idrive gibi bir sistem var.el freninin oradaki yuvarlak şey idrive gibi bir şeymi ?
    beyaz lpg li sunroof lu böyle direksiyona sahip bir c180 arıyorum.hangi pakete bakmam gerekiyor ?tahmini piyasası ?

• Hocam bu resimdeki araç Sellection serisine ait bunun bir ustu var Sellection Plus onda direksiyon bu şekilde olmuyor. Bir iki ilanı altta linkini paylaşıyorum.
    Lpg'li bulman çok zor gibime geliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-c-180-amg-cam-tavan-koltuk-isitma-anahtarsiz-giris-start-stop-152480069/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-c180-1,6-amg-cgi-motor-selection-ozel-serisi-120.000tl-146584465/detay/

• bu aralar 80 bin lira civarı cam tavan makyajli c180 arıyorum.Yeni C serisi siparişleri Mart ayında alınmaya başlayacakmış sizce biraz bekleyim mı fiyatlar düşebilir mı 2011-2012 c180 lerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selection paketlerde bulunan bu özellikteki araçların geneli cgi motorlu, bu yüzden lpg uygulaması sağlıklı değil.

Fiyatlar bu kur oranlarıyla ne ikinci elde ne sıfırda düşer (ki sıfır C180 havuzda çok az kaldı diye biliyorum).

Şöyle bir durumda var, aracı aldıktan sonra bu direksiyona çevirmeniz zor değil. Ama bu beyaz kısmı aracın içindeki beyaz trimler tamamlıyor. Bu durumda iki seçeneğiniz var. Ya orjinal parcaları sipariş edip monte ettirirsiniz, ki bu yaklaşık 1200-1300€ yu bulur işçilikle yada Bursa'da Omtec isimli profesyonel bir firma var araç iç aksamlarını yenilemede çok profesyoneller. Lamborghini, SLS AMG gibi özel araçların deri yenileme ve trim boyama, ahşap kaplama gibi işlerini yapıyorlar çok daha ucuza mal edebilirsin...

LPG illa ki istiyorsan ki ben her zaman LPG karşıtı olmuşumdur, Kompressor motorlu araç tercih edin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amosis kullanıcısına yanıt
    makyajlı c serisini 80 bin liraya bulmanız için c 180 blueffiency avantgarde 1.6 kompressör motor bakmalısınız. ya da prime paketede bakablirsiniz. beklemenize gerek yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.