Bildirim
bu devre elemanının adı ne
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu anakartmı ekran kartı mı ona göre modeli vs varsa ilgili forumunu bularak ancak bilgiye ulaşabilirsiniz. Markasına göre bakmak gerekir. Böyle bir resimle ne olduğunu anlayamazsınız. -
düşük değerli bir dirence benziyor...
oraya bir sigorta teli lehimleyip deneyin... -
fotoğrafı biraz daha net çekebilir misiniz ? -
Dostum onu senin tamir edebileceğini hiç sanmıyorum yanlış anlama yazdığın yorumdan bunu anladım. Ayrıca neden değiştirmek istiyorsun kendince board u inceledin ve sorunun ondan kaynaklı olduğuna mı karar verdin? Muhtemelen akım ya da voltaj düzenleyen bir küçük bir direnç e benziyor. Bilen birisine danışmakta fayda var fotoğrafla olacak iş değil. -
Şöyle tiplere uyuz oluyorum.
Sırf bir konu açmak için foruma üye oluyor, konuyu açıyor; sonra da toz oluyor.
Ya bari adamakıllı konuyu aç! Ağzından taksitle kelime almayalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer yorumumdan bunu anlıyabiliyorsanız sizi gerçekten tebrik ediyorum tahminimce sigorta gibi bir şeydi üzerinde yapış yapış sarı bir sıvı vardı ve fiziksel olarak zarar görmüştü benzer bir karttan aynı parçayı bulup değiştirdim. sorunum çözüldü çok yardımcı oldunuz teşekkürler. -
kusura bakmayın hesap benim hesabım değil o yüzden biraz geç cevap yazabildim sorunumu çözdüm konu kapatılabilir. teşekkürler çok yardımcı oldunuz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- the system has posted in safe mode
- spotify bunu şu anda çalamıyor
- american megatrends nedir
- video kodeki desteklenmiyor ne demek
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- ekran videosu alma
- suya düşen telefona ne yapılır
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- vram nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X