Şimdi Ara

Bu devirde polis olunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş ne diyosunuz polislik bana çok cool geliyo azcik da vücut yapsam çok yakışır ama işte sıkıntılar var psikoloji bozuluyormuş aile düzeni yokmuş, başka illere tayinleri çıkması vs vs

Parasında değilim başka bi işte 3K kazanabilirim çokta rahat bi

Ben sadece ilgimi çektiği için bi heveslendim dışardan bakınca güzel duruyo mutlu olurum gibi ama asıl içerde durum nasıl o önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 7 Eylül 2018; 22:37:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baska imkanin varsa polislik yapilmaz ama mecbursan yapilir yani imkanina gore degerlendirelim biz bu olayi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cool gorunuyo diye olmak istiyosan olma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asker olmak daha iyi polisliğe göre.
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Hocam KAMYO asil geldi. Paramedik kazandım aynı zamanda. Sizce gidilir mi KAMYO ya ? Bana biraz anlatırmısınız mesleği okumasını vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.U.N.O

Hocam KAMYO asil geldi. Paramedik kazandım aynı zamanda. Sizce gidilir mi KAMYO ya ? Bana biraz anlatırmısınız mesleği okumasını vs
    İmzamdaki konuya girip okudunuz mu bilmiyorum fakat anlayış gösterip açıklayayım,

Ben 15 temmuzdan 2 hafta sonra sınava girmiştim. Alımların iptal olmayacağı bilgilendirilmesi yapıldı ilgili resmi makamlar tarafından. Daha sonra bütün sınav aşamalarını geçmiştim ve sıralama bekleyecekken alımları iptal ettiler.

Ancak aldığım duyumlara göre intibak eğitiminde üst devreler olsun hocalar olsun iyice bir sürtüyorlarmış. İntibakta bırakan çok oluyor diyorlar, asker olmak isteyen zaten her türlü nazını çekip okulunu bitirdikten sonra göreve başlıyor da zor gelene ise bırakmak kolay geliyor.

Yaş sınırından dolayı lise mezunu olarak tekrar girme şansım yoktu ama önlisans mezunlarının alım yapıldığı bazı kadrolar oluyor kpss'ye girip şansımı tekrar deneyeceğim.

• Ben şahsen polis olmam.

yok abi farklı düşüncelerim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.