Şimdi Ara

Bu devirde insana verilmeyen değer hayvana veriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne bu hayvan sevgisi arkadaşlar..Aç insanlara fakirlere yardım edin.. hayvanlar 2. 3.planda kalmalı en fazla...

Gelsin bloklar.Eğer gerçekçi bakmak, doğruları söylemek suçsa...

+++ben hayvanlara yardım etmeyin veya önemsemeyin demiyorum ama bence öncelik yetim çocuklara, evsiz yurtsuz insanlara, fakir yaşlılara verilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAbi. -- 4 Temmuz 2015; 13:20:07 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blok
  • Muasirlik bunu gerektirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değer verdiğin insanlar sana aynı değeri veriyor mu acaba?

• İnsanlar şerefsiz olmuş çünkü

• Hataya hata ile karşılık verilmez. Hayvanıda seveceksin, insanıda. İnsana verilecek değer ve hayvana verilecek değer ise ayrı kulvardadır. İnsan hayvandan ön planda demek için savaş şartları vs. olması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az olan daha değerlidir. Sabah akşam binlerce insan görüyoruz. Ayrıca ne bu hayvan karşıtlığı az önce köpek kovaladı galiba :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cunku onlar hicbir sey beklemeden severler, yol arkadasi olurlar, senin mutsuzlugunu hisseder yanina gelir 'ben burdayim'' der, insanlar sana yuz cevirirken onlar hayat arkadasi olurlar, sana kotuluk etmezler.
    gecenlerde atak geciren bir cocugun kendine zarar vermesini engelleyen kopek videosunu gordum, iste bu yuzden.....

• Çünkü hayatımda yardım ettiğim kedi köpek hic bir hayvan arkamdan konuşmadı beni kullanmaya çalışmadı

• Kendisine verilmeyen değeri kıskanıyor.
  • MehmetAbi. kullanıcısına yanıt
    insanlar insanlardan umudu kestiler çünkü. insanlar kötüler. Kendi bencilliklerinden dolayı fakirlik yaşıyorlar. Ama hayvanlar masum canlılar. Ne bu hayvan sevgisi diyen bi insanda iyi olamaz zaten bkz: sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddwad

insanlar insanlardan umudu kestiler çünkü. insanlar kötüler. Kendi bencilliklerinden dolayı fakirlik yaşıyorlar. Ama hayvanlar masum canlılar. Ne bu hayvan sevgisi diyen bi insanda iyi olamaz zaten bkz: sen

Beni çevremdeki insanlara sorsaydınız böyle demezdiniz hocam ki dikkat edin ben hayvanlara yardım etmeyin veya önemsemeyin demiyorum ama bence öncelik yetim çocuklara, evsiz yurtsuz insanlara, fakir yaşlılara verilmelidir.
  • Hayvanlar karşılıksız sever , İnsanda bulamadığımız sevki şevkati sadıklığı dostlarımızda buluyoruz.

• seni besliceğime hayvan beslerim daha iyi işte
  • Dün köpeğimin zincirsiz rahar rahat dolaşması için ev sahibimin onayı ile bahçenin etrafını kapattırdım.

Bu sabah binayı yapan firma ev sahibini aramış,ev sahibi de firmanın çalışanı olduğu için elinden birşey gelmiyor ve telörgüyü sökmemizi istedi.

Firmanın sökmemizi istemesinin tek nedeni hayvan düşmanı komşumuz.Adam sadece köpek sevmediği için bahçemi çevirmemi şikayet etmiş ve abuk subuk nedenler söyleyerek telörgüyü bize söktürüyorlar.

Köpeğim daha 2 aylık ne havlaması var, ne kokusu.Şimdi ben bu adamlara köpekten nasıl daha çok değer veriyim.

Hayvan sevmeyen adamdan kimseye hayır gelmez.

Ben şimdi hem yine masraf yapıp kafes yaptırıcam,hem de kangal cinsi köpeğimi kafese kapatmak zorundayım.

10 metre bir zincirle yine rahat dolaşır bahçede fakat yinede üzülüyoruz işte.

Yazdıkça sinirleniyorum gidip adamı dövücem şimdi.

• Her insana değer verilmez önce bunu öğren acı tecrübelerle. Bir hayvan kadar mutluluk ve huzur veremeyen insanlar olduğu sürece bu devam eder. Sebep-sonuç ilişkisinden başka bir şey değil.

• nankörler ve haketmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

quote:

Orijinalden alıntı: ddwad

Beni çevremdeki insanlara sorsaydınız böyle demezdiniz hocam ki dikkat edin ben hayvanlara yardım etmeyin veya önemsemeyin demiyorum ama bence öncelik yetim çocuklara, evsiz yurtsuz insanlara, fakir yaşlılara verilmelidir.

O zaman kendinizi yanlış anlattınız çünkü İnsan sevgisini sorgularken hayvan sevgisinin fazlalığından şikayet ettiniz. Hayvan sevgisi insan sevgisini engelliyormuş gibi söylediniz. -ki ülkemizde ikiside mahlesef yetersiz.

• Hayvanlar daha masum benim gözümde.Tabi ne hayatlar yaşayan insanlar var aklımızın almayacağı zorluklarda uraşan.Yani bu değer verme durumunu içimizden geldiği gibi kullanmalıyız elimizden geleni yapmalıyız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.