Şimdi Ara

Bu denkleme bir çözüm lazım(Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk televizyonumu almanın arifesindeyim bütçem 2000 lira civarı, birazda aç gözlülükle 46 47 inç istiyorum televizyonumu hal böyle olunca seçenekler baya azalıyor. Kullanım olarak tv kanallarından çok mkv yada 3D filmler için istiyorum. Oyun oynamak yada internete baglanmak TV den tercihim değil download yapıp hem arşiv hemde seyretme üzerine yoğunlaşıcam. Vatan bilgisayarda şuan LG 47lm615s 1599 lira + multimedya player almak aklıma gelen en iyi çözüm şu anda TV içindeki DTS 3D playerlar mı daha kalitelidir yoksa bu şekilde mi daha iyi performans alırım? Tek tv daha iyiyse tavsiyesi olan var mı? bu gibi kafa karıştırıcı sorularıma güzel tavsiyelerde buluncak arkadaşların şimdiden elleri dert görmesin :)

• Yok mu işin ehli biri konuya el atsın :)
  • Her ne kadar yardımlar esirgensede şuan karar aşamasındayım ince eliyip sık dokudum 2 TV arasında kaldım tavsiyeleriniz doğrultusunda satın alıcam.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Seçenekteki TV'ler;
    LG 47lm620s 1989 lira gold bilgisayarda 400 hz görüntü kalitesine bakamadım henüz
    SAMSUNG 46ES6140 2199 teknosada 200 hz ama görüntü kalitesi çok hoşuma gitti. Sehpa ve 200 liralık hediye çeki hediye ediyolar. 1900 e falan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slajman -- 18 Nisan 2013; 10:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slajman

Her ne kadar yardımlar esirgensede şuan karar aşamasındayım ince eliyip sık dokudum 2 TV arasında kaldım tavsiyeleriniz doğrultusunda satın alıcam.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Seçenekteki TV'ler;
    LG 47lm620s 1989 lira gold bilgisayarda 400 hz görüntü kalitesine bakamadım henüz
    SAMSUNG 46ES6140 2199 teknosada 200 hz ama görüntü kalitesi çok hoşuma gitti. Sehpa ve 200 liralık hediye çeki hediye ediyolar. 1900 e falan geliyor.

Bence alabiliyorsan 47LM640 al derim. Görüntü kalitesi 46ES6140 tan çok daha iyi. Ama fiyatını tam bilmiyorum.
  • LG nin LM serisi hepsinden iyidir tavsiye ederim bende 615s giriş modeli olduğu halde çok memnunum sıkıntısı yok.
  • Samsung un görüntüsü çok net geldi gözüme Lg yi görme şansım yok gibi şuan Lg nin çeken yani 400 hz olması samsung 200 hz çok farkediyor mu bu hz
  • ikisininde panel hızı 100 hz

640s 660s alınabilir ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 640s ve 660s in panel hızı daha mı yüksek ve panel hızı derken neyi kast ediyorsun anlayamadım :/
  • Yok ikiside aynı demek istiyor. 660 ile 640 arasında çok az fark var fakat fiyat farkı 200 lira gibi birşey. 660 çerçevesiz ve içinden sihirli kumanda çıkıyor. Onun dışında bütün teknik özellikleri falan aynı. Sana kalmış seçim. Ben 660 almıştım.
  • Peki 660 tan memnunmusun SD yayınlar kötü oldugu, güneşte çok yansıma yaptığı gibi şikayetler var. LG 47lm620s ile samsung 46es6140 arasında kaldım tercihin hangisi olurdu?
  • Ya bu kadar b.kunu çıkarmamak lazım abi işte bütçene hangisi uygunsa,dizaynını beğendiğin, çokta kötü teknik özellikleri olmayan neyse onu al. Güneşte yansıma yapıyorsa perdeyi çek, sd yayının kötülüğü sd yayından kaynaklanır. Tv gelipte senin 50 Hz yayınını 200 Hz e çıkaramaz veya 480p yi 1080p yapamaz. Görüntü her Tv de güzel bana kalırsa doğru ayarlamaları yaparsan. Sonuçta 2000 e yakın para veriyorsun en az. Söylediğin modellerden hangisi dersen ben çerçevesiz Tv istediğimden ikisi de olmaz benim için. En kötü 47LM640 derim.
  • Arkadaşım burası paylaşım platformu değil mi merak ediyorum dediğin gibi 2000 tl az para değil aldımı f/p olarak en iyisini almaya çalışıyorum. O yüzden konuyu açtım. Teknik anlamda yardımcı olabilcek arkadaşlar var forumda onlar belki durumu iyi inceleyip yönlendirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slajman -- 19 Nisan 2013; 16:16:22 >
  • bende aynı durumlardayım 47LM615S ve 47LM640S yada üstünü alabilirsin bence ama 640S daha iyi olur, ben 47LM640S + LG HB1100RE alıp kullanmayı düşünüyorum vatandan ikisi 3000 e internet+vatandan 2800e geliyor yaklaşık. onun dışında 660S ve 640S arasında çerçeve ve motion kumanda farkı var ama 640 ve 615 arasında görüntüyü etkileyen özellikler var yinede seçim senin
  • Evet arkadaşlar ikisininde görüntü kalitesi görme şansım oldu. Lg yi seçenek olarak görme sebebim sadece 400 hz olmasıydı ama samsung un görüntü kalitesi ve netliği Lg den çok önde tavsiyem aynı seçenek arasında kalanlar varsa samsung u değerlendirmesi yönünde olur :)
  • Ben LG 47LM640S HB1100RE Logitech K400 klavye + kablolarla 2900tl ye aldım herşeyi şimdi kurulum yapılmasını bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.