Şimdi Ara

Bu da oldu: Microsoft, kullanıcının Windows'unu korsan yöntemle etkinleştirdi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
7.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "*Ekleme: "Hintli" dememden tetiklenenler olmuş, beni ırkçılıkla cahillikle suçlamışlar... Siz öyle yazınca ben de tetiklendim :)


    Şimdi, o savunduğunuz Hintlilerin ta kendileri ırkçının önde gideni, nepotizmden midesi bulanmayan istilacı bir millet. İstisnalar kaideyi bozmaz, rahatça söyleyebiliriz ki Hintliler IT sektörünü çekirge sürüsü gibi talan ettiler. İçlerinde çok değerli insanların olması, kalanını etkilemiyor.


    Bir de ayrıca sizin bu SJW hassasiyetinizle artık hiçbir milleti ağzımıza alamayacak mıyız? Nasıl mühendislikte bir Alman, kalite kontrolde Japon ekolü varsa bu konularda da Hintli denilince böyle biliniyor. En güncel ve somut duruşu Elon Musk Hintli yöneticilere kapıyı göstererek yaptı. Önümüzdeki yıllarda Batıdan çok daha net adımlar göreceğiz."



    Tam bir fiyasko örneği. Burada neyi savunduğum tam olarak algılamakta zorlanan bir yobaza neyin ne olduğunu benim direkt olarak anlatmam mı gerekiyor. Peki öyle olsun. Örneğin içinde bulunduğumuz bu ülkenin durumundan haberi olmayan yoktur herhalde ? Birbirini suçlayan siyasetçiler mi demezsin, halk mı, sanatçılar mı, ne ararsan var. Bir şeylerin düzgün olmasını istiyorsanız, önce dönüp özeleştri yapın. Kimsenin kimseye gerçekte ırkına, rengine, cinsine yönelik bir aşağılama yapmaya hakkı yoktur. Çünkü bu hor görmeler kişinin direkt kendisini aşan bir terbiyesizliktir. Bunu anlamayacak ne var ? Eğer sizin bu ucuz mantığınız ile akıl yürütecek olsaydı herkes, Türkiye'de geneli daha çok ilgilendirenler yüzünden herkes aynı olmak zorunda kalırdı. Sizin gibi soytarıların yanında yaş insanlar da yanacak değil. Bir şeylere olumlu tarafından bakmasını öğrenin. Yobaz, kendini söz de inançlı sanan karaktersizler gibi çamurlarınızı bir başkasına atıp durmayın. Cahilliğin ne demek olduğunu elbet öğreneceksin. Papağanlar gibi bir şeyleri ezberlemiş olabilirsin, ama davranış biçiminin hangi akıla hizmet ettiğini bilmiyorsun. O kadar komiksin ki "bi bitmediniz" diye söylediğin şeyleri bir başkası sana söylemesi gerekirdi. Çünkü gerçekten bitmesi gereken sizin gibi nefret besleyenlerdir. Hayır anlamıyorum, bir de kendi gibi aynı zihniyetlere hizmet edenleri anlatmaya çalışıyor yine aynı o iğrenç üslub ile, ve "bi bitmediniz" diyor. Sen burada yakınıyor musun ? Nedir seni rahatsız eden ? Sana bir başka hintli olan insandan bahsettim. Çok mu zordu bunu bilmek. Olumlu bir şey arasaydın bir başkasının sana olumlu olan bir hintliyi paylaşmasına gerek de kalmazdı. Ama nefret besleyen bir insan neden olumlu bir şey görmeye çalışsın ki. Neden burada insanları kötü düşündürme gereksinimin var hintlilere karşı ? Konu hintliler değil.

    Konu "Bu da oldu: Microsoft, kullanıcının Windows'unu korsan yöntemle etkinleştirdi" Ve diyorum ki, üslup çok önemlidir. İki kelimeyi bir araya getirip cümle kurmakla olmuyor. Rezil birisin. Sana hiçbir şey açıklanamaz, çünkü nefret etmeye programlanmış birisin. Tuhaf ya, insan kendi niteliğini bir bayrağa bağlarsa sonuç bu olur işte. Numunelik m** örneği.

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Bir sektöre 10 tane hintli serpiştir 10 sene sonra sektörün yarısı hintli olur. Sadece IT sektöründe değil adamlar amerikada demir çelik sektöründen tut taksiciliğe kadar kafayı soktukları her yeri istila ediyorlar.

  • Biz demekki yıllardur microsofta çalışıyoruz kaç tane crack attık maaş vermeleri lazım bizede teknik destek sagladık :)

  • Aynisi benim de başıma gelmişti , mh yardimci olamayinca internetten bir crack bulun onunla etkinlestirin demişti:)

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Hay ağzına sağlık. Duygularıma ve düşüncelerime tercüman olmuşsun üstad.

  • Abicim sanki önünüze kadar getirilen cracklı oyun sistem her neyse Microsoft bunların farkında değil. backdoor yerleştirmiyor ya da spy etmek için sisteminizi kullanmıyor. Bırakın bütün bunları. İşinize "gelebiliyorsa" Sistemde musluğun başını tutanları eleştirin bakın bakalım son tahlilde gerçek amaçları neymiş bu çok uygar ve çok modern bilişim sektörü liderlerinin, şirketlerinin her ne haltsa adları.. Crack ismine paye verip onu ortaya atan da yine kendi izinleriyle üretilmiş olan kaçak sistemlerdir, siyah fil de beyaz fil de bu adamların şunu bir türlü anlayamadınız. Çok zeki abiler.

  • sonunda onlar da bıktı süreçlerden Bu da oldu: Microsoft, kullanıcının Windows'unu korsan yöntemle etkinleştirdi 

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    Al sana yasal bir lisans

    20 30 liralık key lerin yasal mı olduğunu düşünüyordun

    Bu da oldu: Microsoft, kullanıcının Windows'unu korsan yöntemle etkinleştirdiwww.vatanbilgisayar.com
    Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/windows-11-professional-64-bit-turkce-kutu.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Hintli demek neden ırkçılık olsun ki. bu sektörde çalışanların çoğunluğu Hintli zaten. ben bunu söyleyince ırkçı mı oluyorum. senin "muhtemelen Hintli" diye yazmandaki sebep de bu.

    ırk isimlerini kullanmak ırkçılık değildir. mesela: "zencilerin kalça bölgelerinde %30 daha fazla kas bulunması" ile ilgili bilimsel çalışmayı ırkçılık diye şikayet ettiler. bu bilimsel çalışma zencilerin kendi iyiliği için, yani insanlığın iyiliği için yapılıyo. ama adamın mota-mod mantığı şu: "ırk adlarını kullanmayın, zenci sözcüğünü hiç kullanmayın" pardon da neden kullanmayacakmışız? gerektiğinde kullanılır. sen: "zenciler pistir beyazlar temizdir" dersem bu ırkçılık olur, ama: "zencilerin kalça bölgelerinde %30 daha fazla kas var" gibi cümleler, "IT sektöründe çoğunluklar Hitliler çalışıyo ve bu çalışan da muhtemelen Hintlidir" gibi cümleler, ırkçılık değildir. bunlar somut gerçekliklerdir.

    somut gerçekliği yazmak ırkçılık değildir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ø kullanıcısına yanıt
    söylenilene göre ABD'deki Hintliler arasında zihniyet olarak modern kafa yapısına bürünememiş çok insan varmış.

    ABD'de startup kuran biri söylemişti, elemana gelen ilk müşteri talebi Hintlilerin işlettiği bi şirketten gelmiş, görüştüğü Hintli eleman bununla küçümseyici şekilde yani emrivaki ve laubali şekilde gülerek konuşuyomuş. sonra yüzyüze görüşme için onların binalarına gidince bir de bakmış ki; o küçümseyici konuşan kişi kendi Hintli müdürlerinin karşısında adeta secdeye yatarak ürkek şekilde "kul" gibi hareket ediyomuş.

    sonra bu arkadaşın önerdiği fiyatın beşte birini vereceklerini söylemişler. arkadaş teşekkürler deyip ayrılmaya kalktığında da salmamışlar, zorla ikna etmeye çalışmışlar.

    ikna etmeye çalışan da aynı kişi, eleman bizimkine karşı gene laubali konuşurken, aynı ortamdaki kendi müdürlerine dönünce son derece ürkek ve dikkatli konuşmaya başlıyomuş. tam bir ilkellik, ortaçağ köle-efendi zihniyeti.

    bizimki diyo, ilk potansiyel müşterimi böyle reddetmek zorunda kaldım diyo. ama sonra yürümüş yani gayet de işi büyütmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 21 Mart 2023; 9:11:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt

    Hepimiz dünyalıyız

  • Garip bir durum yok, BSA faturanıza bakar, parasını ödemişseniz yazılımın ne şekilde aktif edildiği ile ilgilenmiyorlar.

  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt

    hocam siz vatanın eline kaldıysanız işiniz var...

    ayrıca şu yorumumu dikkatli okuyun;


    Bu da oldu: Microsoft, kullanıcının Windows'unu korsan yöntemle etkinleştirdi



    son olarak bunu inceleyin;


    https://www.cimri.com/bilgisayar-program-egitim-yazilimlari/en-ucuz-windows-10-enterprise-lisans-key-fiyatlari,999547662


    bunu da inceleyin;


    Bu da oldu: Microsoft, kullanıcının Windows'unu korsan yöntemle etkinleştirditechnopat sosyal
    Windows 10 Enterprise key nereden alınır?
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-enterprise-key-nereden-alinir.1873949/

    isterseniz bunu da inceleyebilirsiniz


    https://www.yazilimbudur.com/windows-10-enterprise-product-key-pmt880

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    Örnek verdim keye para veren biri değilim.

    İlaçlar geçerim kendi bilgisayarımda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt

    tercih sizin, illaki ben key almak istiyorum diyorsanızda seçenekler çok var, 5000 lira vermeye gerek yok...

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    20-30 liralara satılan keyler yasal değil.

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    Ama sadece Windows ile bitmiyor ki ofis uygulamaları, film, resim uygulamaları photoshop gibi uygulamalar anasının hikahını istiyor bunlara para mı yeter, çoğunu lisansız veya kırarak kullanıyorlar mecburen. Belki de bu yüzden Android dünyasının kolay pratik ve ucuza programlarına kaymaya başladı millet.

  • biz de bazen öyle yapıyoruz sorun yok :D

  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Para Apple'dan aktığı için normal

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Yasal dır
    Ben bedava key kullanırım
    Sadece kontrol edersin blaklist olmusmu yoksa aktifse kullan gitsin
    Problem olmaz…
    Yıllardır bole kullanırım hem ofis, hem windows👍
    Dont problem😉

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.