Milyon dolarlarınız olsa almaz mısınız, evinize gelen kız arkadaşınıza göstermek için falan
karızma filan ama her gün yeni bi teknolji çıkarken bunu almak saçma geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: mediart
Birde şu gözden bakın olaya. Film stüdyoları prodiksiyon ve özel efektler için bizim tahminimizin üstünde sistemler kullanıyorlar. Hatta yeni program ve sistem çıkartanlar bile var. (star wars'ın maya'ya yeni bir render programı çıkarttırması gibi) Belki bunu alanlarda onlar. Reprodüksiyon aşamasında alt seviyede kullanmak için alabilirler. O adamlara koyarmı 10.000 &.
Film stüdyoları için değil bu ürün, film stüdyolarının kullandıkları sistemlerle uzaktan yakından alakası yok. Bu sistem sadece en pahalı oyun makinesine sahip olmak isteyen insanlara yönelik bir ürün. Film stüdyoları modelleme için profesyonel grafik kartlarına sahip workstation sistemler ile çalışırlar, render içinse rackmount dediğimiz üstüste dizilen 5-6 cm kalınlığında 1U sistemlerden oluşan render tarlaları kullanılır. Uzun lafın kısası bu bilgisayarlar ev kullanıcısı için, profesyonel hiç bir şirket overclock edilmiş bir bilgisayar zaten kullanmaz stabilite açısından, ayrıca software render için gerekli olan işlemci gücüdür bu makinenin aynı fiyatına 8 çekirdekli opteron sistem toplamak mümkünken bu sistemi hiç bir profesyonel 3b tasarımcı kullanmaz.
bi arkadaş soruyodu en pahalı sistem nasıl olur diye alsın işte
Abu sabuk şeylerle uğraşacağınıza insanların dertlerini dinleyin.Bak benimde bir sorunum var ama bir Allahın kulu yardım etmiyor nedense.Bırakın böyle boş seyleri.Zaten bir kişinindetr de alacağı yok bunu
bu makina için tek kelime
Bu ülkede 600 milyarlık mercedes alan oldu, bunuda alan olur belki. Belli mi olur.
ya arkadaşlar sipariş verecem de linki bulamadım
ŞU KASANIN İÇ TASARIMINA BAKIN İNANILMAZ ! ! !
yuh be kardeşimn. Dell dedik severiz kalite karizma filan dedikte bu kadar da abartılmaz yaw. ama evde olsa hiç te fena olmazdı hani
yuh diyorm baska bisey demıyorum .
Amerika'da orta-zengin arası seviyede herhangi bir insan gibi yılda 250.000 USD kazansam hiç düşünmeden alırdım =).
quote:
Orjinalden alıntı: MrRain
quote:
Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant
ekran kartları dışındada bir numarası yok ha ne dual işlemci var ne canyon monitor
Kardeş işlemcisi dual.
dual core ile dual cpu aynı şey değil kardeş dual işlemci derken ben anakart üzerine 2 tane cpu demiştim ciddi performans için en azından o koyula bilirdi dual core 1 işlemci ile 2 tane bağımsız işlemcinin performansı 1 değil
Arkadaşlar herkesin içi gidiyor aslında, para biraz bol olsa alınmayacak gibi de durmuyor hani, içi de dışı da muhteşem. Gözüm kaldı 3-4 kez tekrar tekrar baktım.
5 para etmez bendce.....
ingilizlerin bi lafı wardır bildin mi????
para varsa niye olmasın ben alırdım param lsa sırf karizma için
Bu yanında verdikleri 30" LCD MONITOR adamı 2 günde şaşı,bir haftada katarakt yapar yawww
Bu yanında verdikleri 30" LCD MONITOR adamı 2 günde şaşı,bir haftada katarakt yapar yawww
çok da pahalı değilmiş.
Hazır modlanmış kasa...Ben şimdi benim kasanın her tarafını söktüm yarında boyamayı düşünüyorum..Hadi bakim yapın bunda bunu ...YAPAMAZSINIZ...
30'' detayını unutmayın arkadaşlar..Adamlar sadece kasayı 10000$ vermiyor yanındada 30'' monitör var...Türkiyede olsa o monitörle 20000$ isterler..