Şimdi Ara

BU DA NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingilizce eğitim cdleri aldım internetten. ama bazı cdler virüslü çıktı. şirketi aradığımda biz onları taradık virüs olamaz diyorlar. teknik olarak nasıl ispatlarım bilgisayar ortamında. cdleri gönderdiğimde yine sorun yok diyorlar. ben kendi bilgisyarımdaki tarmaları virüsleri onlara nasıl ispat edebilirim.

• PrtScn tusuna bas

www.imageshack.us 'a gır resmı upload et sonra gonder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 14 Ağustos 2006; 12:24:17 >
  • Virüs Programı Uyarı Werdiğinde Print Screen Yap Upload Yada Yazıcıdan Çıkar. At Masanın Önüne ßuyrun İşte Kanıtı De...
  • Tarama sonucunu rapor olarak kaydet. Orda virüs isimleri vs yazıyordur.
    Bunu yapamazsan o programlarda virüs tespit edildiği anın ekran görüntüsünü Print Screen tuşu ile yakala Painti aç yapıştır de ve bu şekilde kaydet.

Ama bende virüs olacağını sanmıyorum. Hangi programla taratıyorsan onu söyle aynı programla onlarda taratsın.

Bide bulunan virüsün adını buraya yazarsan ne olduğu hakkında daha detaylı bilgialabilirsin.

Kolay gelsin.
  • SAĞOLASIN BUNUN DIŞINDA
  • Bazı virüs programları bazı dosyaları virüs olarak gösterebiliyor. Tabi bazı virüs programları da bunları adam yerine koymuyor ve es geçiyor. Senin bilgisayarının bulduğu virüsler bunlardan olsa gerek. Bu virüslerin isimlerini yazar mısın...
  • Win32/Jeefo Diye Virüs Çıkıyorsa Hiç Hevezlenme Senin pc'inde ßöle Virüs Warsa ßütün yerel disk ,disket,upload ettin herşeye İşte gidiyor bu virüs --Win32/jeefo--

Bütün exe. Türlü Herşeye bulaşıyor.acaba cd'de ßöle türlü Dosyalar Warsa ve pc'inde ßöle ßi virüs Warsa ,,Doğruki Adamlar Haklı.( Yani cd'lerde Virüs Yoktur)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.