Şimdi Ara

Bu da benim günlüğüm! CHEFARCHER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük çalışmalarımı buraya not edeceğim. Hangi gün hangi konudan kaçar soru çözdüğümü ve hangi konuları çalıştığımı buraya yazarak motive olacağımı düşünüyorum. Tabi bunu düzenli bir şekilde sürdürmem gerekiyor. YGS'ye 77 gün kaldı. Her şeyi değişebilir. Hayatım değişebilir. Sizden tek ricam benim motivemi düşürecek, alay edecek, umut kırıcı sözler söylememeniz. Kolay etkilenebilen bir insanım. Akşamleyin bugün yaptığım çalışmaları ekleyeceğim. Bu son günleri verimli geçirirsek hayatımızı değiştirebiliriz. Herkese kolay gelsin, umarım herkes emeğinin karşılığını alır.

26.12.2015

Mat1: Yaş problemleri ve işçi-havuz problemleri tamamıyla tekrar edildi. Problemlerden 50 soru çözüldü.

Türkçe: Paragraf adına 2 test çözdüm. Toplam 17 soru.

Deneme: İşlenilen konular YGS Denemesi olduk ve 79 net yaptım. Umarım zamanla bu net sayısını artıracağım.

NOT: Bugün biraz verimsiz geçti. Denemeye girdim diye güzel ders çalışamadım. Yarın daha verimli geçicek.

27.12.2015

Mat1: Problemlerden 71 adet soru çözdüm. Okulla paralel gidiyorum ve işlediğimiz problem konularında soru bankalarımı bitiriyorum. Umarım YGS Mat için de aynı şey geçerli olur.

Türkçe: 43 adet paragraf sorusu çözdüm.

Fizik: Transformatörler, Elektrik Yükü ve Kuvvet, Elektriksel Alan-Potansiyel ve Potansiyel Enerji ve Yüklü Parçacıkların Elektrik Alanda Hareketi konularını baştan sona tekrar ettim. Kaynağımdan örnek soruları ve testleri zaten önceden çözmüştüm. Tüm soruların teker teker çözümlerine baktım. Örnek sorularla ve test sorularıyla birlikte toplam yaklaşık 60-70 soruya bakmışımdır.

NOT: Fizik adına epey yol aldım bugün. Akşama doğru fizik çalışmamdan olsa gerek başım ağrıdı ve hala ağrıyor. Yarın okuldan geldikten sonra tekrarları yapınca fizik çalışmalarıma devam etmeyi düşünüyorum.

28.12.2015

Türkçe: 32 adet paragraf sorusu çözdüm.

Dil Bilgisi: Zarf konusu tekrar edildi.

Fizik: İş-Güç-Enerji konusunu okulda işledik, eve gelince konuyu tekrar ettim ve konu tam anlamıyla oturdu. Optik konusu tekrar edildi.

Mat2: Türev'in daha başındayız. Okulda işlediğimiz kısmı tekrar ettim.

Biyoloji: Enerji dönüşümleri konusunun bir kısmını bugün okulda işledik. Eve gelip tekrar ettim. Konu bitti zaman ufak bir tekrar edip soru bankalarımdaki soruları bitiricem.

NOT: Sabah erken kalkıp paragraf sorularını çözmeyi ve fizikten biraz daha yol almayı planlıyorum.

29.12.2015

Biyoloji: Dolaşım sistemi konusu çalışıldı.

Mat2: Türev konusunda ilerledik.

Fizik: Direnç konusuna çalışıldı.

Geometri: Yamuk bitti.

NOT: Çok verimsiz bir gündü. Motivasyonum düştü. Yarının böyle olmaması umuduyla...

• Motivasyon bu maratonun anahtarıdır. Bunu unutma. Her gün istediğin gibi gitmeyebilir herkesin başına gelir. Tam gaz devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.