Şimdi Ara

BU CPU 1600PRO NUN ÖNÜNÜ KESER Mİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus p4c800 anakart
    2*256 kıngston dual kıt
    40 gb dısk
    cd wrıter
    x1600pro
    aopen 300 watt psu
    celeron 2.4 ghz hanı kesse bıle o/c yaparım ama cpu hem takoz hem de 130 nm yada 120 tam hatırlamıyorum

• Neden cvp gelmedi ya kimse bilmiyomu zor sordum herhalde
  • önünü keser...
    o cpu ile o ekran kartı lpgli 206gtı gibi olur
  • Önünü azda olsa keser. Ama ekran kartı çok iyi olmadığı için çok fazla etkilemez
  • hem de belirgin bir şekilde keser.Kendimden biliyorum,sistem imzada

bundan önce celeron D331(2.66ghz) varken 3d mark 2003'te 6900 puan alıyordum,imzadaki işlemciyi takınca 9700ü geçti,O.C yapınca 10000 puanı geçiyor.

tabi her şey 3d mark değil ,mesela nfs serileri gibi ekran kartına dayalı oyunlarda bir fark hissetmezsin.Ama fps oyunlarında (fear,ghost recon vs. vs. ) celeronun berbat etkisi göze çarpıyor.

hele ki sendeki D serisinden bile değilse iyice sürüneceksin belirteyim,overclock falan kar etmez
  • Peki öyle diyosunuz önü kesilmemesi için en az hangi cpuyu takmam gerekir.
  • http://urun.gittigidiyor.com/P4-3-2-478PIN-CPU-SIFIR-KUTUSUNDA-FIRSATT_W0QQidZZ3578521

buna benzer bişey takabilirsin

not:satan ben değilim,merak etme biraz masraflı olucak da,burdaki fiyata aldanma, 2.8ghz,3ghz lik s478 uyumlu p4 leri çok daha ucuza bulursun,bu biraz fırsatçılık yapmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Celeron 2.8 falan taksak olmazmı yaw birde o/c ledik mi tamam olmaz mı bu iş.
  • Bir de şöyle bir şey sorayım ekran kartından yüzde olarak ne kadar kayıp olur celeron 2.4 le devam etsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktas

Celeron 2.8 falan taksak olmazmı yaw birde o/c ledik mi tamam olmaz mı bu iş.

sonuçta celeron,pek bişi değişmeyecektir,p4 öneririm

Karar senin,bütçe senin sonuçta.PM'yi aldım buarada,bol şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikazeden -- 27 Ocak 2007; 0:13:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.