1000 tl civarına, oyun icin olmasa da multimedia ve film icin harici ekran kartı olan, hdmi çıkışlı bir cihaz arıyorum. İ3 işlemcili bulamayınca T6600 lü aşağıdaki lenovoyu gördüm. Acer dusunuyordum ama servis problemi ve sık sorun çıkarmaları gozumu korkuttu. Bu lenova nasıldır, sessiz, serin deniliyor, servisi falan da iyimidir. performansı vs ?
Chip Seti Intel İşlemci T6600 İşlemci Cache 2 MB L2 cache İşlemci FSB 800 Mhz İşlemci Hızı 2.2 Ghz İşlemci Platformu Intel Core 2 Duo Ekran Özelliği 15.6 " / 1366 x 768 WXGA Ekran Kartı Nvidia Geforce G210M Ekran Tipi WXGA Parlak Ekran Ekran Kartı Hafızası 512 MB Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ram Tipi DDR3 Sistem Belleği 3 GB 1066MHz Sabit Disk Kapasitesi 320GB 5400RPM 8MB Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g Bluetooth Özelliği Var USB (Adet) ? 3 FireWire Yok 10/100 Ethernet Var Paket İçeriği Notebook İşletim Sistemi MS Windows 7 Home Basic HDMI Var E-Sata Yok Webcam Var Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma Yok Kart Okuyucu 5-in-1 (SD , MMC , MS , XD , MS PRO) Ağırlık 2.75 Pil 6 Hücreli
Gayet iyidir , önerilir, forumda gezinirsen bilgileri bulabilirsin
iyidir sağlamdır beklentin yüksek değilse alınabilir
alabilirsin fiyat olarak baya güzel bi ürün işlemcisi bakımından da