Şimdi Ara

Bu çara satılmaz diyorlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, 77 lvl asasım , 80 lvl yapıp satmayı düşünüyorum ama clandakiler çarın doğum tarihi ve "bütün" kesn kodları olmadan satamazsın diyorlar.

Ben doğum tarihini bilmiyorum , bu hesap carnacta oynadığım çarın hesabı olduğu için eski biraz.

Sadece son 3 kesn'i (2400,400 ve 3200 cash) kodlarını biliyorum.

Sorum şu ; bu çar kesinlikle satılmaz mı ?

• 2gün önce dogum tarihini bilmedigim charımı sattım kimsede öyle bişey sormadı ama kesn ler için bişi diyemicem
  • ben almam sahsen ama tabıkı bu bılgılere dıkkat etmeyen arkadaslar olacaktır satılır
  • dogum tarihi bilgisine fazla gerek yok bence.zaten şifreyi degistirince kayıtlı oldugu msn adresine son şifre gidiyo yani şifremi unuttum da pek lazım olmuyo.belki ticket atcak olursan sorun cıkarırlar ama ksn kodlarını eksiksiz atarsan fazla takmıycaklarını düşünüyorum dogum tarihini
  • Kesn kodlarının sadece kronos kısmını biliyorum , carnacta aldıklarımı kaydetmemiştim.

Kronos 3 adet (kronosta aldıklarımın hepsi) kesn'ini biliyorum , bu asası 80 mage ile takas etmek istiyorum inş. satılırken sorun çıkmaz.

Diğer yorumları da bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 29 Eylül 2010; 19:36:31 >
  • Doğum tarihi ticket atarken sorduklarında lazım oluyor
  • Up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edana da bunlar alınır
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim charında doğum tarihi yok ama diğer herşey var bende 80 asas 60 tl ye satıyorum ilgililer varsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.