Bildirim
Bu camaro yokuşu neden çıkamıyor ? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Karlı havalarda üstünden geçilen bir videoydu. Lastikleri kışlık olsa çıkardı galiba.
Ülkemizin her yerinde ağır kış şartları yok, kar tecrübesi çoğumuzun kısıtlı. Ankaralıların İstanbullulara göre tecrübesi daha fazla ama onlar bile kış şartlarını çok iyi biliyor sayılmazlar zira hayatın bir gerçeği olacak kadar uzun süre karla yüzleşmiyoruz. Kanada'da olsak mesela hayatın gerçeği olacak. Araçlar ona göre, yollar da ona göre olacak. Bizde hiçbiri.
Bu sene karda düz ayak 10 kilometre mesafeye gittim. Yolda gördüğüm 2 sürücüden 1i tecrübesi olmadığı gibi karda nasıl araç sürüleceğini akıl edecek melekelere de sahip değildi. Kuru yol gibi araba sürmeye çalışan, yazlık ve kabak lastikle yol almaya çalışan, kırmızıdaki trafik ışığına hala gaza basarak yanaşmaya çalışan, önündeki aracın iyice dibine girmekte ısrar eden ve ve hiç olmazsa olmazla başkasının aracını kullanan ticariler.
Camaro o yokuşa tırmanamamış çok birşey değil._____________________________ Tekrarlıyorum: Ayağınızı denk alın!.. Gafletin yeri, vakti, zamânı değil! Burası muhârebe meydanıdır. [...] Gıybet, arabozuculuk, yalan, iki yüzlülük ve gaflette bulunmayın. Her yerde Hakk’ı seyredin. Hâsılı kimseyi incitmeyin, kimseden incinmeyin. Size dâima nasîhatim budur!.." (Hz. Ken'an Rifâî)
-
Motor o kasayı kaldırmaz dedim dedim inanmadınız, bak nooldu... _____________________________ -
sürücü hatası _____________________________ la la la. -
aylık açılan; yokuş çıkamayan camaro konusuna hoş geldiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 24 Mart 2014; 11:13:35 >_____________________________ 
Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki