Şimdi Ara

BU ''BOW''cular Neden Bu kadar eziK!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün int. kafede kasılıodum.
    59 LVL INT 59 LVL STR
    PERSİA SATURN
    _BiG_DaNGeR_ xX_FaiTh_Xx
    Sword-Shield/+2,+3(56) bow+3(56)
    YETİ lerle YETİlerle
    Düz Vuruşum:4.5K-6K Zerkle vuruşu:4K-5K
    Anlamıom neden bu kadar EZİK!
    BOWCULAR I'm SorrY Eziksiniz İşte

• 80 LVlde iyi bir bowla başlıyor onların saltanatı
  • adamın canı 10k snn 5 atıormki adam crit wuruor sn wuramıorsun adamın stunu war snn yoq daha sayıımmı wuruslardan eziq diorsan blader oyunun en eziq charı ozmn damagelerle bi charı degerlendiremessin
  • Valla bowcuları bilmem ama senin ezik oldugun kesin bowman degilim sevmiyorumda.
    Türkçe konuş arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoBLeSaTaN

adamın canı 10k snn 5 atıormki adam crit wuruor sn wuramıorsun adamın stunu war snn yoq daha sayıımmı wuruslardan eziq diorsan blader oyunun en eziq charı ozmn damagelerle bi charı degerlendiremessin

Damagelerle değerlendirebilirsin....

Sen o adamla pvp yapsana....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 15 Mart 2008; 19:53:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

adamın canı 10k snn 5 atıormki adam crit wuruor sn wuramıorsun adamın stunu war snn yoq daha sayıımmı wuruslardan eziq diorsan blader oyunun en eziq charı ozmn damagelerle bi charı degerlendiremessin

+1
  • quote:

quote:

nsl degerlendirisn o zmn wizard oyunun kralı blader oyunun en noob charı bumu yani anlayısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    4 ay önce açıldı
    Neden Opeth bu kadar iyi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

nsl degerlendirisn o zmn wizard oyunun kralı blader oyunun en noob charı bumu yani anlayısın

bırak uğraşma boşuna adamlar damageyi herşey zannediyorlar hiç kendini yormaya deymez

• bencede 80 lwlde kopuo
  • Ben I'm sorry öncelikle ; hani derler ya , o senin ezikliğin..
    Öncelikle oyunda her zaman için bir denge vardır..
    Bir futbol takımını ele alalım , sen herhangi bir takımı değelendirirken o takımın sadece forvet oyuncularını yani atak gücünü değil aynı zamanda defansiv özelliklerini de ele alırsın..
    Yani kısacası önemli olan vurduğu damageler değil , bu damageleri koyabilirken yatmaması ,kıyafetlerinin iyi olması ,farmının olmasıyla belli olur eziklik veya ezik olmama..
    Bu yüzden herhangi bir bowcuyu bir nukerla karşılaştırmanın imkanı da yoktur..
    Bowcular contra atak adamlardır , tanktır denemez ancak strcidirler kolay kolay yatmazlar ve iyi bir bowları da varsa koydukları critlerle insanları şaşırtabilirler..
    Ayrıca iki karakteri 80 Level'a gelmeden , farmlarını bitirmeden i kıyafetlerini pimplemeden (düzmek-düzenlemek) karşılaştıramazsın..
    Ayrıca "EZİK" olmayan bir bowcu görmek istiyorsan ;
    __Jv__ Rome diye aratabilirsin youtube den..
    İyi köfteler...

• quote:

Orjinalden alıntı: FoRDeaTH

quote:

quote:

quote:

bırak uğraşma boşuna adamlar damageyi herşey zannediyorlar hiç kendini yormaya deymez

+1 bu nsl bi anlayıs anlamıorm en cok wuran gral char o zmn bladerlar full strler charını silsin

• quote:

Orjinalden alıntı: FoRDeaTH

quote:

quote:

quote:

Siz çok biliyorsunuz ya ben tamamen damageleri bağlı diye birşey söylemedim...
    Fakat bu oyunda en önemli şeylerin başındadır damage...Adama az damage verip az damage alıyorsan bence hiç birşey yapamassın görüyoruz pvplerde bladerleri ne yatıyor nede yatırıyorlar...

• bana sorarsan seninkarsındaki bowcu dandık.
    biraz dusunde konus bowcunun nerseı ezik kendı llw ımdekı bukerleri cok rahat yatırıoyorum 64 lwlim elimde +5 var ve rahat yatırıyorum zorlanma yok
    chardan chara deişri senın dediğin eğer karşındakının ustu npc se tabi yatırırsın bana sorarsanda nukerler acayip ezik chara gore değişir yani hmn bi bowu yatırdım die bowculara EZİK DİYEMESSİN
  • bu arada kardeşim TÜRKCE Yİ yozlaştırmayalım ne o öyle ı am sorry falan noluo.Türkce konus lütfen
  • ben 70 lvl bladerim kendi lvlimde 4 tane glavie beni yıkamadı :). Bow'cular pwp'ede o kadar ii değil ama hızlı kasma ve uniq kesebilme gibi yetenekleri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuKeR_KeMaL

Arkadaşlar ben bugün int. kafede kasılıodum.
    59 LVL INT 59 LVL STR
    PERSİA SATURN
    _BiG_DaNGeR_ xX_FaiTh_Xx
    Sword-Shield/+2,+3(56) bow+3(56)
    YETİ lerle YETİlerle
    Düz Vuruşum:4.5K-6K Zerkle vuruşu:4K-5K
    Anlamıom neden bu kadar EZİK!
    BOWCULAR I'm SorrY Eziksiniz İşte

Şaka mısın kardeşim git bakalım full farm bow gör bakalım eziği
  • oyunu bilmiyosun geliyosun burda str bowlara ezik diyosun bi pwp yap bakalım o ezik dedigin str bow la çarını silersin

quote:

Orjinalden alıntı: Diemaster__

bana sorarsan seninkarsındaki bowcu dandık.
    biraz dusunde konus bowcunun nerseı ezik kendı llw ımdekı bukerleri cok rahat yatırıoyorum 64 lwlim elimde +5 var ve rahat yatırıyorum zorlanma yok
    chardan chara deişri senın dediğin eğer karşındakının ustu npc se tabi yatırırsın bana sorarsanda nukerler acayip ezik chara gore değişir yani hmn bi bowu yatırdım die bowculara EZİK DİYEMESSİN

quote:

bu arada kardeşim TÜRKCE Yİ yozlaştırmayalım ne o öyle ı am sorry falan noluo.Türkce konus lütfen

türkçeyi yozlaştırmayalım diyosun sen bi okusana kendi yazdıklarını

nerseı !

llw !

buker !

yatırıoyorum !

deişri !

hmn !

die !

bu yanlışları bi düzelt ondan sonra türkçe yi savun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Tepkisiz_ -- 15 Mart 2008; 20:52:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Tepkisiz_

oyunu bilmiyosun geliyosun burda str bowlara ezik diyosun bi pwp yap bakalım o ezik dedigin str bow la çarını silersin

quote:

bana sorarsan seninkarsındaki bowcu dandık.

quote:

bu arada kardeşim TÜRKCE Yİ yozlaştırmayalım ne o öyle ı am sorry falan noluo.Türkce konus lütfen

türkçeyi yozlaştırmayalım diyosun sen bi okusana kendi yazdıklarını

nerseı !

llw !

buker !

yatırıoyorum !

deişri !

hmn !

die !

bu yanlışları bi düzelt ondan sonra türkçe yi savun

katılıyorum

• Bowman'lar son Legend ile birlikte bence crossbow'la birlikte oyunun en ideal buildleri.70+ iyi düzenlenmiş bir bowu kimse yatıramaz bence.
  • ewt bowmanlar +70 ten sonra is yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.