Şimdi Ara

bu bisikleti kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/umit-coranna-2694-leopard-26-jant-21-vites-dag-bisikleti/19.140.4830.0350

coranna leopard 26 jant kullanan varmı yada nasıl bisiklettir? fiyatıda uygun. ?

• Bu modeli hiç kullanmadım. Tek amortisör ve alüminyum kadro kullanması avantaj. Yine de genel olarak biraz zayıf kalıyor. Bütçeyi biraz daha yükseltmenizi öneririm.
  • ben kullanıyorum şu anda gayet iyi bir sorunu yok. 1 aydır asfaltta ulaşım için kullanıyorum günde 15km civarı yapıyorum göbek oldukça sağlam bu iyi frenler de fena değil. tüm ekipman giriş seviyesi ama kesinlikle kaliteli parçalar var. alırsanız gidon boğazını kontrol edin derim benimki çok hafif sola eğri çıktı. bir de pedallar plastik alüminyüm takın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

ben kullanıyorum şu anda gayet iyi bir sorunu yok. 1 aydır asfaltta ulaşım için kullanıyorum günde 15km civarı yapıyorum göbek oldukça sağlam bu iyi frenler de fena değil. tüm ekipman giriş seviyesi ama kesinlikle kaliteli parçalar var. alırsanız gidon boğazını kontrol edin derim benimki çok hafif sola eğri çıktı. bir de pedallar plastik alüminyüm takın...

Hangi siteden aldınız? İnceleme SS istiyoruz herkes bu bisikleti merak ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ikinci el aldım bisikleti çok az kullanılmıştı. ss verecek durumum yok maalesef ama burda başka bir konuda ss görmüştüm aratıp bakabilirsiniz. her türlü sorunuzu da cevaplarım ancak inceleme falan pek yapamadığım işler kusura bakmayın. artı eksi yazayım:
    + alüminyüm kadro (500-600tl lik popüler bisikletlerdeki aynı kadro "alloy 6061")
    + göbek sağlam aynakolda 1 ayda milim oynama yok
    + sele rahat geldi bana ayarlaması da iyi sağlam taktınızmı oynamıyor
    + yokuşlar 3-4. vitese kadar rahat çıkılıyor.
    + lastik 1,95 rubena yol lastiği tam ideal asfalt lastiği diyebilirim
    - hızlanmak biraz zor 21. e de taksanız çok bişey beklemeyin.
    - gidon boğazı yamuk çıktı bende
    - pedallar plastik yakışmamış
    - ön vites geçişi biraz uğraştırıyor

• quote:

ben ikinci el aldım bisikleti çok az kullanılmıştı. ss verecek durumum yok maalesef ama burda başka bir konuda ss görmüştüm aratıp bakabilirsiniz. her türlü sorunuzu da cevaplarım ancak inceleme falan pek yapamadığım işler kusura bakmayın. artı eksi yazayım:
    + alüminyüm kadro (500-600tl lik popüler bisikletlerdeki aynı kadro "alloy 6061")

Teşekkürler bu yazıları bir konu açarakta yapabilirsin... Hızlanması düz hesap nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

quote:

ben ikinci el aldım bisikleti çok az kullanılmıştı. ss verecek durumum yok maalesef ama burda başka bir konuda ss görmüştüm aratıp bakabilirsiniz. her türlü sorunuzu da cevaplarım ancak inceleme falan pek yapamadığım işler kusura bakmayın. artı eksi yazayım:

Teşekkürler bu yazıları bir konu açarakta yapabilirsin... Hızlanması düz hesap nedir?

kişiden kişiye değişir bu bana kalsa 30 u falan zor geçerim ama onu da zaten yapacak yol yok benim güzegahta trafik yüzünden. ön dişli ölçüleri küçük bu yüzden ama kişiden kişiye değişir dediğim gibi kondisyona bakar biraz da. konuyu da sen alınca açarsın artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

http://www.hizlial.com/umit-coranna-2694-leopard-26-jant-21-vites-dag-bisikleti/19.140.4830.0350

coranna leopard 26 jant kullanan varmı yada nasıl bisiklettir? fiyatıda uygun. ?

http://www.kliksa.com/urun/umit-hacker-28-jant-dag-bisikleti/901837519

birde şuna bir bak. diğerine oranla nispeten daha iyidir. 28 jant olduğu içinde daha rahat yol alırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.