Mobile İntel 945 Express Chipset Family 250 MB :( 32 bit .
Gördüğünüz gibi olağan üstü kötü bir bilgisayar :(
Önerileriniz varmı ?
Counter Strike 1.5,1.6 Wolfteam minecraft(Kasabilir :D) Aklıma gelen bunlar oldu ama daha vardır bir kaç tane güzel oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
Counter Strike 1.5,1.6 Wolfteam minecraft(Kasabilir :D) Aklıma gelen bunlar oldu ama daha vardır bir kaç tane güzel oyun.
Minecraft her türlü kasar :D ama cs 1.6 yükliyim bi oynatırsa çok süper olur wolfteam Allah korusun :D
dont starve :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kivimetsän Druidi
dont starve :)
Aaa evet ya bi ara çok pis bağımlısıydım .d onuda deniyim teşekkürler :D
hocam sistemler aynı :( Mınecraft ta havaya bakınca kasma yok yere baktığında oyun kasıyor :D Wolfteam deneme hayatına yazık olur 1.5 senin için daha iyi olur.
Pes 2010 Bus driver Nfs underground Battlefield heroes oynayabilirsin
Eğer durumun varsa Yenı pc almanı tavsiye ederim. Ben 1-2 haftaya Msi alacağım derdime çare olur :D
quote:
Orijinalden alıntı: okn1905
hocam sistemler aynı :( Mınecraft ta havaya bakınca kasma yok yere baktığında oyun kasıyor :D Wolfteam deneme hayatına yazık olur 1.5 senin için daha iyi olur.
Pes 2010 Bus driver Nfs underground Battlefield heroes oynayabilirsin
Eğer durumun varsa Yenı pc almanı tavsiye ederim. Ben 1-2 haftaya Msi alacağım derdime çare olur :D
Zaten sadece internette takılmak için aldığım bir bilgisayardı ama ne yazikki masaüstü bilgisayarımın anakartı yandı zaten onunda bundan pek farkı yoktu fakat lol'ü rahat oynatması yetiyordu :(
Bu oyunları kendi oyunlarımdan örrnek verdim Daha fazla oyun denemedim Genelde browser oynuyorum (freefall tournament gibi ve çoğunlukla youtubede takılıyorum ) Senın yüklediğin varsa bunların dışında bana söylersen sevinirim
mount and blade açmaz mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme