Şimdi Ara

Bu bilgisayar hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ürün Fiyatı ve Ürün Özellikleri,
    Her şeyden önce bu sistemi niye toplayacağımı söyliyim hem uzun süredir kasa güncellemek istiyordum ve hemde bir yerden boş vaktimi streamer olarak twitch vb, etkin platformlarda makara gır gır ve şamatayla geçirerek doldurmayı düşünmekteyim. Yaklaşık olarak 3600 TL civarında bir bütçe ayırdım. Araştırmalarıma göre bu bütçeye göre toplayacağım en güzel sistem bu. Bu konu hakkında sizlerden yardım bekliyorum.
    Özellikle parça parça almıyorum parçalarla tek tek uğraşmak yerine bütün gelmesini istiyorum. Ağırlıklı açacağım oyunlar, Counter-Strike: Global Offensive, Rust, H1z1, BF vb, tarzda oyunlar. Benim için en önemli şey yayın sırasında fps drop yememek. İnternetimin upluoad hızı gayet başarılı. O yüzden oyun sırasında kasma istemiyorum. İzleyicinin de kaymak gibi görmesini istiyorum. Bu sistemle bunu karşılayabilirmiyim.
    Firmayı aradığım zaman ve internette gtx 1060'ın videolarını izlediğim zaman orta ayarlarda kayıt yahut yayın programı açıkken 220-250 fps civarında geziyor. Sizlerin yorumunu bekliyorum arkadaşlar sevgi ve esenle kalın.







  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.