Şimdi Ara

BU BAHTSIZ CITY NEDEN BUKADAR ÇOK ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu araba parasına göre keyif alınabilecek bence en iyi araçtır.Bu arada bizim City'e 22bin veren oluyor.(2007 model 19.000km'de)
  • ben 2007 34.000 de temiz city i 22.500 e aldım 25.000 verseler vermem ki ankarada birkaç yerde gördüm sordum 25 27 diyenler var uçmuşlar :)
  • benim 2006 city var 0 km almıştım şuanda 58000km de.arac birçok kişiye dışarıdan bakıldıgında çok itici gelebilir yanlız bu işler göreceli.benim hoşuma gidiyor.aracın en büyük artısı yakıtı.6 yıldır kullanıyorum bir çok defa yakıt ölçümü yaptım gerek yol bilgisayarından gerek depoyu doldurarak.en son güncel yakıt degerlerim.
    Şehir içi:6.5 lt devirli ve sakin kullanırım
    şehir dışı:4.8 kocaeli-izmir arası.(klima full açık +4 yetişkin)
    diger artılarına gelirsek bagajı çok büyük ve benim beklentilerimi yeterince karşılıyor.içi çok güzel bej koltuklar bej kapı panzutları vs.performansı da iyi kalkışlarda iyi seri(tabi tek kişi olacaksın kullanırken)bana göre tamamen aile aracı fiyatına göre cok iyi 2000 model yıpranmış astra alcagınıza temiz bir city almak daha mantıklı.
    eksi yönlerine gelince bu araçta hız yapmayacaksınız 120km den sonra arac içeri motor sesini çok fazla veriyor savrulmalar oluyor otobanda 120 ile giderken rüzgardan savrulabiliyorsunuz yani yol tutuş yüksek süratta iyi degil.ben şahsen kocaeli-sabiha gökşen havaalanına gittim abimi uçaga yetiştirmek için max 190 km gördüm.gördüm ama bide bana sorun nasıl gittigimi:)
    kısacası honda kalitesini hissedebilirsiniz periyodik bakımlarını yaptıktan sonra maşşallah daha tık demedi.aracı almayı düşünen arkadaşlar beklentilerine göre almalıdır yani yakıtı ön planda tutuyorlarsa ve lpg den hoşlanmayanlar için almalıdırlar ama yol tutuş performans gibi bir beklentileri varsa üzülebiilirler.herkese iyi geceler iyi sahurlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06_EMRE

    Bu araba parasına göre keyif alınabilecek bence en iyi araçtır.Bu arada bizim City'e 22bin veren oluyor.(2007 model 19.000km'de)



    Hocam satıyorsanız 22.5 a ben alayım...

    2006 model 70 bin km de otomatik vites honda city comfort paket baktım bugün bir tane. Ciddi kazası yok, servise gösterdim, 2 kapıda boya var sadece. Araba, araç alım satım işi yapan bir arkadaşımdan. Kullanan adam aracı hiç muayeneye sokmamış , 50 bine kadar servis bakımlı 60 bin bakımı özel serviste olmuş.bakıma da girecek yani. Lastikler de değişecek. bir de oto kuafere ihtiyacı var. 21 bin tl ye bırakıcak arabayı, bir de ustune bakım+muayene+lastik+otokuaför masrafı çıkacak. Fiyat nasıl ? Tam karar veremedim. Benim teklifim de 22 veririrm, tüm masraflarını yaptırır bana öyle verirsin aracı dedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alkoc

    ben 2007 34.000 de temiz city i 22.500 e aldım 25.000 verseler vermem ki ankarada birkaç yerde gördüm sordum 25 27 diyenler var uçmuşlar :)



    evet bence iyi almışssınız...o paraya temizini bulsam ben de hemen alrım....
  • yeni sezonda artık yeni city ler gelmeyecek....

    kasa sonlanıyor arkadaşlar
  • Ben hiç bir zaman 6,7 nin altına inemedim.Kocaeli bodrum full dolu 7,8 lt/100 km yaktı.
    4-5 arasında yakan arkadaşlar bu işiin sırrını açıklasalar çok güzel olurr.Bıktım benzine verdiğim paralardan
    zaten sırf bu yüzden yıl sonunda satacağım.
    2009 yeni kasa 30585 km 1,4 es 32500 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.K.Y

    Ben hiç bir zaman 6,7 nin altına inemedim.Kocaeli bodrum full dolu 7,8 lt/100 km yaktı.
    4-5 arasında yakan arkadaşlar bu işiin sırrını açıklasalar çok güzel olurr.Bıktım benzine verdiğim paralardan
    zaten sırf bu yüzden yıl sonunda satacağım.
    2009 yeni kasa 30585 km 1,4 es 32500 tl


    honda jazz ve city araçların benzinli araçlar arasında en az yakan araçlardan oldunu hepimiz biliyoruz. onu satıp o paralara aynı özelliklerde dizel bir araç alabiliyorsanız tamam derim de onun yerine aracını da kaliteli bir lpg kiti taktırıp keyfinize bakmanızı öneririm. Şahsen ben de city aracım yeni kit taktırdım forumda çok baktım ve lpg de 20 kuruşun altına yakan bir çok city sahibi var bende deneyip buralarda paylaşacağım.
  • Tipi tarşılabilir ama ekonomisi tartışmasızdır CİTY nin;

    400 km kargacık burgacık yollarda (ş.dışı ama bol viraj ve yol çalışması vardı) 28 Lt LPg harcadım.

    herkes kendi ilindeki LPG fiyatı ile hesaplasın, burda 1 Lt LPG 2.48 tl

    yani 400 km yol 2.48*28=69,5 tl , asıl ekonomisini şehir içinde yapıyor nede olsa ismi CİTY 200 km de 39 tl yaktı.
  • 15 günlük yeni bir City LS kullanıcısıyım. Ben aracın kasasına, bagaj ve iç hacmine ve tabi ekonomik oluşuna hayrak kalarak satın aldım. Bütçem yetse ve daha çok kazansaydım tabiki dizel yada Civic alırdım fakat bu imkan meselasi. Neyse diyeceğim aracı aldıktan sonra forumlara bakındım bu araca denmedik şey bırakmamışlar.
    Birisi 140 la viraja girmişte savruşmuş. Birisi 200 basmıyor demiş, tipsizmiş, rampa çıkamıyormuş. İşçilik basitmiş vs. vs.
    Bunları yazanlar gerçek City deneyimi olanlarmı şüpheye düşmemek elde değil. Yada doğuştan lüks araba içinde doğup büyüyüp acaba kıyaslamamı yapamıyorlar. Valla yıllarca hadi yerli üretim kazansın dedim yerliye bindim. ama kardeşim aynı parayı artık bir yerliye veremeyeceğim. yeter bu kadar kazıklanmak diyorum.
    Sonuç olarak City düz LS 34 bin liraya çok şeyi sunan bir otomobil ben keyifle sürüyorum. Bana zevk verdikten sonra valla gerisi fasa fiso. Alacak olanada yüksek tavsiye edilir.

    Son bir şey, niye şu falan bildik markalardan almadın diyenlere. Sizi yollarda sıra sıra fotokopiden çıkmış örnekler gibi gidin kardeşim yolunuz açık olsun.

    Sevgiler




  • civic varken city alınırmı yaw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caucass

    civic varken city alınırmı yaw

    bu söze cevap: elma ile armut karşılaştırılmaz, bu evrensel bir kuraldır.

    civic 45-50 bin tl dir, city 30-35 bin tl dir.

    arada bu kadar fark varsa tabiki civic bir çok yönden üstün olacaktır.

    city yi, accent, clio, albea, aveo, fiesta, corsa vb. küçük kategori ile kıyaslamak daha mantıklıdır.

    çünkü bunların fiyatı birbirine benzerdir.
  • arkadaşlar GOLF 1.6 39BİN , CİTY 35BİN civarlarında dizeller uçmuş . arabaya en az 5 yıl binmeyi düşünüyorum. bunlar arasında sizlere göre en iyisi hangisi. yada değişik önerileriniz varmı.
    NOT: arkadaşım city kaça aldın ve extra donanımı nedir acaba. ayrıca nerdeki bayiden aldın
    TEŞEKKÜRLER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumusr

    biraz da trend olmus,city'ye laf soylemez isem arabadan anlamiyor zannedecekler diye bir korku var sanki bazilarinda:)


    +1000
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.