Arkadaşlar AdidasRom'un aşağıda resmi olan kahverengi modelini arıyorum ancak bir türlü bulamadım.YKM'de çalışan eleman kış sezonu ürünü olduğunu söyledi.Mağazalar yeni sezon açtığı için hiç bir yerde bulunmuyor heralde.Bu ayakkabıyı bu hafta sonuna kadar almam gerekiyor.Sizce nerede bulabilirim, gören duyanınız var mı acaba?
adidas magazalarinda vardir ben ordan almistim 2 ay oluyor gecen hafta calindi kapinin onunden
Bu ayakkabı nerden bulunur bana da yardımcı olursanız sevinirim
Artık yaz geliyor o ayakkabıyla pişersin hocam ve ayrıca yeni sezonlar geliyor bu ayakkabıyı bulman zor.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
trendyol-markafoni'de bunun çok benzerini yada aynısını görmüştüm.Ama buna benzer kesin vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Nestea10
Artık yaz geliyor o ayakkabıyla pişersin hocam ve ayrıca yeni sezonlar geliyor bu ayakkabıyı bulman zor.
hocam bot değil ki normal spor ayakkabısı olan bir model
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
adidas magazalarinda vardir ben ordan almistim 2 ay oluyor gecen hafta calindi kapinin onunden
Geçmiş olsun hocam.Eski sezon olduğu için Adidas mağzalarında da yok
converse'in 1983'te efsane basketbolcu julius erwing ya da bilinen adıyla dr j adına çıkardığı basketbol ayakkabısı. pek şıktır, pek sevimlidir, pek oldskool'dur.ama bunu türkiyede bulamazsın.ebay'da filan vardır
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
Geçmiş olsun hocam.Eski sezon olduğu için Adidas mağzalarında da yok
hocam öneriler için saol ama istediğim modeli arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yiqiter
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
converse'in 1983'te efsane basketbolcu julius erwing ya da bilinen adıyla dr j adına çıkardığı basketbol ayakkabısı. pek şıktır, pek sevimlidir, pek oldskool'dur.ama bunu türkiyede bulamazsın.ebay'da filan vardır
Göstediğin ayakkabı normal adidaslardan daha cok classic magazasında bulabılırsın.beyoglunda cadde uzerınde 2 tane adidas magazası var.bi tanesı normal adias.diğer bıraz daha geride adidas classic.Eğer yenı sezonda orda bulabılırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: aykts
Göstediğin ayakkabı normal adidaslardan daha cok classic magazasında bulabılırsın.beyoglunda cadde uzerınde 2 tane adidas magazası var.bi tanesı normal adias.diğer bıraz daha geride adidas classic.Eğer yenı sezonda orda bulabılırsın.
Saol hocam ama aradığım ayakkabı eski sezon ürünüymüş.Bulmak neredeyse imkansız.
Arkadaşlar bu ayakkabıyı bulamadığım için almaktan vazgeçiyorum.Bunun yerine almaya karar verdiğim ayakkabı ise adidas ın bu modeli.Sizce nasıl?