arkadaşım carlos size gelmeseydi katara gidecekti yani ha el-ittihat ha fenerbahçe(4,5 milyon euro resmen k.yediniz)
Birader sığ konuşmayalım hangi kazıktan bahsediyoruz? Bu adam bence mevkiisinin hakkını fazlasıyla verir sadece fazla beklentiye girmemek gerekir.Zaten o bir sol bek ve bir forvetin takımına sağladığı gibi doğrudan katkı sağlamayacaktır takıma.Ne zaman ne gibi katkılar sağlayacağını oynamaya başlayınca göreceksiniz.He işin parasal yönüne bakarsakta böyle bir futbolcuyu Türkiye'ye getirmenin bedeli yüksektir bunu bilmek lazım ayrıca forma satışları ve reklam gelirleri bu adamın parasını çıkarır yani öyle gözü kapalı konuşmak yersizdir şuan.Fenerbahçe 100 bin tane R.carlos forması satsa adamın bir yıllık masrafı zaten çıkıyor.Ee o zaman kazık nerde? bi ayağa kalmayı dene istersen
Çok yaşlı
Konu anlamamakla değil böbörlenmekle alakalı... Sen de yetkili merci değilsin. Elalemin açtığı konular veya yorumlar hakkında atıp tutma o zaman... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
quote:
Orjinalden alıntı: KRAToX_DLL
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
Bu da gereksiz bir konu. Her açılan konuya aynı şeyleri belki yüzlerce kere yazmışsınızdır...
quote:
Roberto CARLOS'un alındığı günden beri şu forumda şaçma sapan,gereksiz bir ton konu açıldı muhabbetler döndü.Olgunluktan nasibini almamış ve kendi takımı bu transferi gerçekleştirebilmiş olsa ne gibi sözler sarfedeceğini az çok tahmin ettiğimiz insanlar bu konularda R.carlos transferinin saçma ve gereksiz olduğunu konuştular. R.carlos konusundaki düşünce ve tutumlarını değiştirmeyecek olan bu arkadaşlara kızmıyorum çünkü onlar böyle yaratılmış ve rakip takımı transfer olsun başarı olsun herhangi bir yerde ''yiğidi öldür hakkını yeme'' düşüncesiyle takdir etmek belli bir olgunluk ve kapasite ister.Ee böyle insan oranıda bu forumda yaklaşık %10 olduğu için sıkıntılı anlar yaşayabiliyoruz. Ancak ben yinede söyleme gereği duydum böyle saçma topiclerle,karalama kampanyalarıyla Roberto CARLOS'un tek harfini bile gölgeleyemezsiniz,sizin bu tabiri yerindeyse ''debelenmelerinize'' ancak çoluk çocuk kanar.Bu Türkiye'de asrın transferidir,gelen isim boru değil ROBERTO CARLOS'tur biz bunun farkındayız sizde artık farkına varın
Yazmışızdır haklısın işte senin gibiler o yazdıklarımızı anlamadığı için birde konu açtık ama hala anlayamamışsın ki gelip burda fikir yürütüyorsun.Zaten konuyuda sen beğen diye açmadık kendini yetkili merci zanneden kardeşim yani gereksiz yorumunu kendine saklasanda olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: _quest1on_
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Bırakın açabildikleri kadar konu açıp yazabildikleri kadar çocukça avuntular içeren mesaj yazsınlar. Zaten yapılan transferin ne kadar büyük bir iş olduğunu biraz da o mesajlardan anlıyoruz.
Ricardinho veya İnamoto geldiğinde böyle mi olmuştu?
inamoto ronaldinho ile reklam filmi çevirdi ne diyorsun sen
carlos un reklamlarına hiç girmeyelim o zaman.çıkamayıs çünkü
quote:
Konu anlamamakla değil böbörlenmekle alakalı... Sen de yetkili merci değilsin. Elalemin açtığı konular veya yorumlar hakkında atıp tutma o zaman... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
quote:
quote:
Bu da gereksiz bir konu. Her açılan konuya aynı şeyleri belki yüzlerce kere yazmışsınızdır...
quote:
Roberto CARLOS'un alındığı günden beri şu forumda şaçma sapan,gereksiz bir ton konu açıldı muhabbetler döndü.Olgunluktan nasibini almamış ve kendi takımı bu transferi gerçekleştirebilmiş olsa ne gibi sözler sarfedeceğini az çok tahmin ettiğimiz insanlar bu konularda R.carlos transferinin saçma ve gereksiz olduğunu konuştular. R.carlos konusundaki düşünce ve tutumlarını değiştirmeyecek olan bu arkadaşlara kızmıyorum çünkü onlar böyle yaratılmış ve rakip takımı transfer olsun başarı olsun herhangi bir yerde ''yiğidi öldür hakkını yeme'' düşüncesiyle takdir etmek belli bir olgunluk ve kapasite ister.Ee böyle insan oranıda bu forumda yaklaşık %10 olduğu için sıkıntılı anlar yaşayabiliyoruz. Ancak ben yinede söyleme gereği duydum böyle saçma topiclerle,karalama kampanyalarıyla Roberto CARLOS'un tek harfini bile gölgeleyemezsiniz,sizin bu tabiri yerindeyse ''debelenmelerinize'' ancak çoluk çocuk kanar.Bu Türkiye'de asrın transferidir,gelen isim boru değil ROBERTO CARLOS'tur biz bunun farkındayız sizde artık farkına varın
Yazmışızdır haklısın işte senin gibiler o yazdıklarımızı anlamadığı için birde konu açtık ama hala anlayamamışsın ki gelip burda fikir yürütüyorsun.Zaten konuyuda sen beğen diye açmadık kendini yetkili merci zanneden kardeşim yani gereksiz yorumunu kendine saklasanda olurdu
Atıp tutmadım tabirlerine dikkat et ben gerçekleri söyledim carlos'la ilgili açılmış birton konu vardı bunun aksini iddia edemezsin ve bende bunun altını çizdim.Bi şahsın bi mesaj veya konusunun linkini vermedim heralde burada,olayın genelinden bahsettim.Ayrıca böbürlenmedik kardeşim de sizde komik olmayın artık ne yapalım R.carlos'u aldık küçük emrah gibi mi gezelim?
Gereksiz olarak düşündüğün konuları Fenerbahçeliler de açıyor. "Rooooobertooo Carlossssss" "Carlos yoksa gerçekten Fener forması mı giyecek" "Carlos Türkçe konuştu" "Carlos Fener şampiyon olacak dedi" gibi bir yığın konu da var... Sırf Carlos'u eleştirmek için açılan konu sayısı da fazla değil... Abartıyorsun...
Hem eleştiren de eleştirir, kimse seninle aynı düşünmek ya da objektif olmak zorunda değil. Ben de Carlos'un iyi transfer olduğunu düşünüyorum, şimdiye kadar Carlos kötü transferdir diye de bir şey yazmadım ama adamın başarılı olmasını hiç istemem... Temennim size Ümit Özat'ı bile aratmasıdır...
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Atıp tutmadım tabirlerine dikkat et ben gerçekleri söyledim carlos'la ilgili açılmış birton konu vardı bunun aksini iddia edemezsin ve bende bunun altını çizdim.Bi şahsın bi mesaj veya konusunun linkini vermedim heralde burada,olayın genelinden bahsettim.Ayrıca böbürlenmedik kardeşim de sizde komik olmayın artık ne yapalım R.carlos'u aldık küçük emrah gibi mi gezelim?
quote:
Gereksiz olarak düşündüğün konuları Fenerbahçeliler de açıyor. "Rooooobertooo Carlossssss" "Carlos yoksa gerçekten Fener forması mı giyecek" "Carlos Türkçe konuştu" "Carlos Fener şampiyon olacak dedi" gibi bir yığın konu da var... Sırf Carlos'u eleştirmek için açılan konu sayısı da fazla değil... Abartıyorsun...
Hem eleştiren de eleştirir, kimse seninle aynı düşünmek ya da objektif olmak zorunda değil. Ben de Carlos'un iyi transfer olduğunu düşünüyorum, şimdiye kadar Carlos kötü transferdir diye de bir şey yazmadım ama adamın başarılı olmasını hiç istemem... Temennim size Ümit Özat'ı bile aratmasıdır...
Bi FB'linin R.carlos hakkında konu açıp sevincini belli etmesi kadar normal birşey yoktur,yine bi futbol izleyicisininde bir konu açıp R.carlos'un iyi veya kötü yönlerini masaya yatırması kadar normal birşeyde yoktur.Ama sen kalkıp gözü kapalı birşekilde sırf karalama olsun diye yanlı bir yorum yaparsan kusura bakma ben bu yorumu gereksiz bulurum.Bu arada kendine yeni ve gerçekleşme ihtimali daha yüksek temenniler bul istersen
quote:
quote:
Bi FB'linin R.carlos hakkında konu açıp sevincini belli etmesi kadar normal birşey yoktur,yine bi futbol izleyicisininde bir konu açıp R.carlos'un iyi veya kötü yönlerini masaya yatırması kadar normal birşeyde yoktur.Ama sen kalkıp gözü kapalı birşekilde sırf karalama olsun diye yanlı bir yorum yaparsan kusura bakma ben bu yorumu gereksiz bulurum.Bu arada kendine yeni ve gerçekleşme ihtimali daha yüksek temenniler bul istersen
bence gayet gerçekçi.carlos 'un görevini başarıyla yapacağı düşünccesindeyim.ama fenerbaçe taraftarının beklediği gibi skoru etkileyen oyunun direk içinde olan bir mevkide oynamadığı için taraftarın gözünde başarısız olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci
quote:
quote:
bence gayet gerçekçi.carlos 'un görevini başarıyla yapacağı düşünccesindeyim.ama fenerbaçe taraftarının beklediği gibi skoru etkileyen oyunun direk içinde olan bir mevkide oynamadığı için taraftarın gözünde başarısız olacaktır.
Güzel bir noktaya değinmişsin,mevkisinin hakkını versin yeter ve bencede verecektir.Başka bir konuda da yazdım oynadığı mevki dolayısıyla takımına bir forvet gibi doğrudan katkı sağlamayacaktır ve çok beklentiye girmek bu noktada gereksiz olur.Ama tecrübesi ve ayak tekniğini hala kaybetmemiş olmasının yanı sıra ileri yaşına rağmen yeterli fizik kondüsyona sahip olması başarıyı getirecektir.Bu benim fikrim.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: trz4545
arkadaşım carlos size gelmeseydi katara gidecekti yani ha el-ittihat ha fenerbahçe(4,5 milyon euro resmen k.yediniz)
Birader sığ konuşmayalım hangi kazıktan bahsediyoruz? Bu adam bence mevkiisinin hakkını fazlasıyla verir sadece fazla beklentiye girmemek gerekir.Zaten o bir sol bek ve bir forvetin takımına sağladığı gibi doğrudan katkı sağlamayacaktır takıma.Ne zaman ne gibi katkılar sağlayacağını oynamaya başlayınca göreceksiniz.He işin parasal yönüne bakarsakta böyle bir futbolcuyu Türkiye'ye getirmenin bedeli yüksektir bunu bilmek lazım ayrıca forma satışları ve reklam gelirleri bu adamın parasını çıkarır yani öyle gözü kapalı konuşmak yersizdir şuan.Fenerbahçe 100 bin tane R.carlos forması satsa adamın bir yıllık masrafı zaten çıkıyor.Ee o zaman kazık nerde? bi ayağa kalmayı dene istersen
Sen 100.000 formayla daha roberto carlosun 1 aylık maaşını çıkaramazsın be
Çıkartırsın.Senin neden bahsettiğini anladım o formanın maliyetide var direk 100.000x70 ytl diyemessin tabi ama bu bir zincir o formanın maliyetinide başka gelirler karşılamıştır
Başka gelirleri bilmem ama formayla oyuncunun parasını çıkartmak mümkün değil bide senelik ücreti 4.5m euro ise
Takımının ürünlerini satan Store lara hiç girmeyenler nasıl belli oluyor.
Bİr forma 89 ytl ama nedense o mağzaya girince 189 luk olup çıkıyorsun.
Geçen sene İst gittiğimde gece kaçamağı yapıp Çaykur maçına gittim, gitmiken Feneriuma gireyim bir forma bakayım dedim.
2 forma, 1 tişört, 1 saat, havlu vs.... alıp çıktım.
Şimdi yine istanbula gidecek olursam, 3 Nolu Carlos forması için gideceğim ama yanında neler alırım bilmem.
Tabiki bu duyguları ve alışkanlıkları sadece FB li taraftarlar tadıyor.
Diğerleri hala Kemeraltında-Hisarönü Camiinin oradan alıyor.
İşte Carlosun FB ye kazandıracağı kupalar yanında, mali destekde bunlar.
Bilmeyenlere duyurulur.
selamlar
Roberto Carlos! İyi Transfer! Kendisini PsOne da forvete koyup güzel goller atmıştım zamanında! Ama artık onlar bile eskisi gibi yapmıo be Carlosu!
Türkiye de taraftarın maddi desteğiyle kulubün büyümesi olayı bize biraz yabancı bir olay. Yıllar önce GS UEFA yı alırken taraftarın forma almasıyla falan o kupayı almadılar tamamen teknik ekip ve futbolcuların başarısıydı. Şimdi GS istiyork igene öyle olsun. Ama artık öyle değil artık rekabet, futbolcu piyasası gibi şeyler el yakıyor ve taraftar maddi desteği olmadan başarı yakalamak zor. FB ise bunu son yıllarda keşfetti ve kullanmaya başladı. Ve bugün bunun meyvalarını alıyor. Artık takımına maddi destek olmazsan başarı zor.
Ama tabi destek olunca karşılığında bir gelişme görmen de şart. Yani sen git destek ol onca parayı kulubün yöneticileri batırsın. Eh bu da ister istemez taraftar maddi desteğini azaltır. Ama diyorum ya FB uyandı artık, ileride inanın bir gün FB bu rakiplerinden önce keşfettiği bu ticari boyutun meyvasını alacak. Kimse FB rüyasında avrupa görür diye düşünmesin. GS UEFA da başarılı olmadan önceki yılarda biri bana dese GS UEFA kupasını alacak bi yerimle gülerdim ama adamlar aldılar. Demekki asla imkansız demeyeceksin. FB ye son yıllarda bakıyorum avrupa inanılmaz güzel top oynuyor yenildiği maçlarda bile kahroluyoruz biz oynadık adamlar attı diye. Demekki bir gün aptal goller yememeyi öğrenirse FB istediği yere gelecektir. Yarın veya 10 sene sonra ama hayat adildir. Azmedersen bir gün olur.
Yani artık forma ile işmi olur diye düşünmeyelim. Sadece formasımı var en az tanıdığım iki arkadaşım FB cep telefonu almak istiyor. Yani artık kuluplerin ticari olarak uyanma zamanı. İleride gözüken şu ki parasal yatırımı iyi olmayan küçük kuluplerle büyük dev bütçeli kulupler diye iki ayrım kalacak. Hatta öyleki chelsea örneği gibi başarı olmasa dahi kupadan, başarıdan daha önemli bir şey varsa gündemde kalmak ve büyük kulup olmak ve büyük futbolculara sahip olmak daha önemli olacak zaten bugün de o noktaya nerdeyse geldik. Hoş olmasa da para bir silah ve futbol dünyası bu silahla yönetilmeye başlandı bile ve ileride küçük bütçeli kalmış kulupler silah (para) çıktı mertlik bozuldu diyecekler.
quote:
Orjinalden alıntı: cputezcan
Roberto Carlos! İyi Transfer! Kendisini PsOne da forvete koyup güzel goller atmıştım zamanında! Ama artık onlar bile eskisi gibi yapmıo be Carlosu!
evet burdan itiraf ediyor bende winning elevenda brezilyayı alıp forvete ronaldonun yanına carlosu alıyodum çok hızlıydı orda şutlarıda çok hızlı ama play statinoda
gerçekten önemli bir transfer..ama öyle asrın transferi falan denmiş..ne futbolcular geldi geçti..kolay unutuyoruz.. Benim öğrenmek istediğim bişey var tarihin cilvesi olsa gerek Hagi geldiğinde 31 yaşındaydı..Barcelona kaptanı Hagi oyun kurucuydu ve fenerliler o zaman bastonla mı oynayacak emekli futbolcu diye dalga geçiyorlardı..( UEFA kupasını kaldırırken köşeye çekilmiş ağlıyorlardı o ayrı..) Şimdi aynı taraftarlar 33 yaşındaki defans oyuncusu için bayram yapıyorlar..Bu ne Çelişki.. Merak ettim sadece.. (dikkat ederseniz taraftarın durumunu eleştiriyorum..Roberto carlosun iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum..ve bence de önemli bir transfer..) Umarım Türk futboluna hayırlı olur da türkiyedeki şampiyonluk sayısıyla falan s..dik yarıştıranların ufku açılır..avrupada bi ikinci tura falan çıkabilirler de bizde türk futbolu açısından gurur duyarız..
quote:
Orjinalden alıntı: tunciz
quote:
Orjinalden alıntı: _quest1on_
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Bırakın açabildikleri kadar konu açıp yazabildikleri kadar çocukça avuntular içeren mesaj yazsınlar. Zaten yapılan transferin ne kadar büyük bir iş olduğunu biraz da o mesajlardan anlıyoruz.
Ricardinho veya İnamoto geldiğinde böyle mi olmuştu?
inamoto ronaldinho ile reklam filmi çevirdi ne diyorsun sen
carlos un reklamlarına hiç girmeyelim o zaman.çıkamayıs çünkü
iyi transfer yaptınız tmmda önemli olan şu soru..
carlos buraya top oynamaya mı geldi? son senelerinde para kaldırmaya mı geldi?
şu para için geldi diyenler bence futbolu sadece forumda takip etmeyip biraz da değişik web sitelerine girerek yada en azından televizyonda spor haberlerini falan izleyerek takip etsinler, katar a gitmeyi bırakın real de kalmak istese bile fenerden alacağından daha yüksek alacak olmasına rağmen nasıl bir bilgisizlikse insanlar çıkıp para için geldi yorumu yapabiliyorlar ve cidden üzülüyorum bu insanlar adına, en azından insanlar çıkıp ahkam kesmeden önce biraz araştırma yapmalılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme