Şimdi Ara

bu aralar sürekli lucid rüya görüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 2-3 gündür sürekli lucid rüya görüyorum.(bilmeyenler için lucid rüya kontrol edebildiğin rüyadır)

sorun şu ki ben lucid rüya görmek için hiçbir çalışma yapmadım.açıkçası görmekte istemiyorum.iyi güzel oluyorda insan alışıyor sürekli uyumak istiyor.

dün avatar the last airbender deki karakterleri yönetiyordum istediğimi yaptırıyordum

bugün ise oyun gibiydi.parti yapıyoruz ben ve birkaç arkadaş yanımızda tanımadıklarımızda var parti için eve gelince ben anahtarı almayı unutmuşum.ve kontrol ettiğim yer başlıyor bir araba yarışı yapılıyor ben bisikletleyim kazanan anahtarı alır.

sizce kendi kendine geçer mi?

• up
  • Dostum sen yine iyisin ben istemsiz astral yapıyorum daha çok psikolojik yönden çöküntülü olduğum zamanlarda oluyor kendimi kontrol edemediğim zamanlarda bir taraftan güzel oluyor ama çok etkiliyor beni
  • Kontrol dediğin bu mu bende bir olsa tüm mankenleri elden geçirirdim.

NOT:Bu bir liseli mesajıdır ona göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Dostum sen yine iyisin ben istemsiz astral yapıyorum daha çok psikolojik yönden çöküntülü olduğum zamanlarda oluyor kendimi kontrol edemediğim zamanlarda bir taraftan güzel oluyor ama çok etkiliyor beni

öff çok sinir bir şey o yav.harbiden senin durumun benden kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0n00b

Kontrol dediğin bu mu bende bir olsa tüm mankenleri elden geçirirdim.

NOT:Bu bir liseli mesajıdır ona göre.

istesem onuda yaparım
  • Geçende bende lucid rüya görmüştüm. Şimdi olan şöyle:

Ben kendimi şehir içinde bir sitede 3. katın arka balkonunda gitar çalarken buldum. Neyse işte sonra kendi kendime buraya nerden geldiğimi sordum. Cevabı alamayınca aha dedim rüya lucid oldu. Birkaç deneme yapıp gerçekten rüya olduğuna karar verdikten sonra hayatımda en çok yapmak istediğim şeylerden birkaçını yapmaya çalıştım. O sırada benim gitar American Strat olmuş Lan hep bunu yapmak istemiştim deyip gitarı sapından tuttuğum gibi yere vurmaya başladım. Ama gitar o kadar vurmama rağmen değil kırılma çatlamadı bile. Sadece vurdukça çizildi biraz. Sonra anasını satarım böyle rüyanın deyip gitarı 3. kattan beton zemine fırlattım. Yine kırılmadı. Ben birde uçmayı deneyeyim dedim. Kendimi 3. kattan boşluğa bıraktım. Biraz süzüldükten sonra yere indim. Herhalde burası çok alçak deyip dağa çıkmayı düşünürken pat dağ önümde çıktı. Hemen atlaya zıplaya tırmanmaya başlamıştım ki rüya bitti

Lan hiç karı kız olayı aklıma gelmemişti he

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Dostum sen yine iyisin ben istemsiz astral yapıyorum daha çok psikolojik yönden çöküntülü olduğum zamanlarda oluyor kendimi kontrol edemediğim zamanlarda bir taraftan güzel oluyor ama çok etkiliyor beni

öff çok sinir bir şey o yav.harbiden senin durumun benden kötü

valla ruh haline göre değişiyor benim gördüğüm rüyalar. Ama genellikle lucid görüyorum. Çok fazla astral görmedim ama astral rüyalarım çok kötü oluyor genelde hatta uyandığımda sevinmiştim birkeresinde gerçek olmadığına okadar inandırıcı ve kötüydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Geçende bende lucid rüya görmüştüm. Şimdi olan şöyle:

Ben kendimi şehir içinde bir sitede 3. katın arka balkonunda gitar çalarken buldum. Neyse işte sonra kendi kendime buraya nerden geldiğimi sordum. Cevabı alamayınca aha dedim rüya lucid oldu. Birkaç deneme yapıp gerçekten rüya olduğuna karar verdikten sonra hayatımda en çok yapmak istediğim şeylerden birkaçını yapmaya çalıştım. O sırada benim gitar American Strat olmuş Lan hep bunu yapmak istemiştim deyip gitarı sapından tuttuğum gibi yere vurmaya başladım. Ama gitar o kadar vurmama rağmen değil kırılma çatlamadı bile. Sadece vurdukça çizildi biraz. Sonra anasını satarım böyle rüyanın deyip gitarı 3. kattan beton zemine fırlattım. Yine kırılmadı. Ben birde uçmayı deneyeyim dedim. Kendimi 3. kattan boşluğa bıraktım. Biraz süzüldükten sonra yere indim. Herhalde burası çok alçak deyip dağa çıkmayı düşünürken pat dağ önümde çıktı. Hemen atlaya zıplaya tırmanmaya başlamıştım ki rüya bitti

Gitar olayı feci insan alır çalar ayıp yere ne atıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Hells Bells

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Geçende bende lucid rüya görmüştüm. Şimdi olan şöyle:

Gitar olayı feci insan alır çalar ayıp yere ne atıyon

Hayatımda hiç elime Fender bile almadım. Alıp çalacam mı bide. Kıracam tabi

• quote:

Hocam ben de astral yapmaya çalıştım birkaç kez(yani bilinçli olarak.)Ama tekniğin ne olduğunu daha doğrusu amacın ne oldugunu bilmiyorum. Yani kendine yukradan bak 2 metre uzaklaş falan.Diğer yerlere gittiğimizde ne oluyor yani ben hafızamda kalanları düşünüyorum .Asıl astral gittiğin yerde olan biteni tamamıyla görmek die söylüyorlar nası yapcaz bunu yani dediğim gibi hafızamda kalan nesneleri görüyorum sadece....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_demir1 -- 7 Şubat 2011; 20:39:56 >
  • bugün görürsem saygı duyduğum kişilerle görüşeceğim

einstein
    tesla
    slash
    kurt cobain
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ...

birde yaşam koçu koyacağım psikoloğa 100 tl vermektense aynı şeyi uykuda yaparım

evren yaratacağım kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 7 Şubat 2011; 20:41:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.