Şimdi Ara

Bu araba alınır mı ( kırmızı egea 1.3 mj )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17 yıldır eski bir araca biniyorum artık yoruldum. En fazla 5 yaşında bir araç almak istiyorum. Pejo 301 , egea türevlerine bakıyorum uygun olmasından dolayı. Yedek parçası çok malum.

Bir egea buldum ama çevrem tepki gösterdi. Kırmızı araba alınmaz, km çok dediler ama araba gözüme güzel gözüküyor.

1.4 egea easy paket 0km 950 bin tl ye veriyorlar. 1.4 motor yağ yakmasa kendimi zorlar 0 araba alırdım ama bilemiyorum..

ilan no : 1267719346 ( sarı site )

Sizce ilandaki araba nasıl? Ya da max 800-850 bandına önerebileceğiniz en çok 5 yaşında , benzinli dizel farketmez, tercihen manuel ya da tam otomatik araç önerebilir misiniz? Gerçekten yoruldum artık.

• Aynı arabanin beyazı var bende, kırmızı bu arabaya en çok yakışan renk ben aldığımda kırmızı olsaydı ben kırmızı alırdım.
    Ama bu araçlardaki vernik vernik değil 1 gün kuş pisliği arabada durunca vernigi yakar mı? Araba Egea ise yakar, ve bu yanıklar canlı renklerde çok belli oluyor. Yani kırmızı noktasında karar sizin👍
    Renk faslını geçersek 2021 modellerde bu jantlarda kronik sorun var expertizde özellikle baktırın jantlarda yamukluk olabilir.
    Araba soğukken çalıştırın ve sesi dinleyin, debriyaja basınca kesilen bir ses varsa 4. Vites sekromecinde sıkıntı var demektir onun değişmesi gerekir.
    Bunun haricinde bakım gecmisine bakın Fiat'ın önerdiği yağ ile bakımları yapılmışsa motordan yana şüpheniz olmasın.
    Fiyata gelecek okursak geçen gün iş yerinden bir arkadaşım geldi arabayı bana satarmisin dedi, araba bakıyormuş, araç satılık değil ama beni cezbedecek bir fiyat teklif edersen düşünürüm dedim.
    Araştırdı etti 2 gün sonra 930.000 TL teklif etti olmaz dedim. 950.000 dese vermeyi düsünebilirdim
    Benim araç 83.000 km de hatasız boyasız tamamen servis bakımlı, akü, lastik ve disk balatası yeni degisti, bakımı yeni yapıldı, 100.000 km ye kadar garantisi devam eden, 4 jantı CMS çelik jantlarla değişmiş, orjinal geri görüş kamerası takılmış bir araç, buna göre fiyatlarınida kıyaslanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.

• renk güzel evet ama sol taraf komple boyalı,2020 boyasız beyaz alırım kafam daha rahat olur benim takıntım var sizi bilmem

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • İkisini de kullanmış birisi olarak. Tercih meselesi. Benim tercihim sıfır km 1.4 egea olurdu. 120bin km ye dayanmış bir egea dizele bu kadar para vermek yerine sıfır araba benim için daha mantıklı.

Araca çok kalabalık binmiyorsan, yokuş yerlerde yaşamıyorsan dizeli güzel ama senin iki aracın arasında dizel bana fiyatından dolayı mantıklı gelmiyor. Sıfır egea bana daha mantıklı geliyor. Ben olsam sıfır egea alıp LPG yi takar mis gibi binerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 km 1.4 egea alırdım. yağ yakması dediğiniz yaksın yaksın 5.000 kmde 1 litre yaksın. 1 litre yağ 500 TL . 1.3 mjetin adblue ve dpf den vereceği arızayı çözdürmeniz çok daha maliyetli. Kaldı ki lastikten, ön takıma, elektronik aksama kadar sanayiye 1 kez gitseniz en az 1.000 tl ücret ödersiniz. 0 km 0 kmdir. alır binersin. 1.3mjet çok güzel motor ancak euro 4 ve 5 serileri çok güzel. euro 6 + adblue varsa koşarak kaçmak gerekiyor.

12 yıl önce açıldı
    Bu megane 3 alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.