Şimdi Ara

Bu anakarta uygun ekran kartı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bilgisayarımın ekran kartı bu sabah yandı , daha 1 hafta önce yeni bilgisayar aldım bunuda oturma odasına kurdum ama ekran kartı yanmıs . Simdi bunada bir ekran kartı alacagım iyi birsey olsun istiyorum 150 200 e kadar alabilirim . 500 watt power var pc de bu arada.

ANAKART : ASUS P5GC-MX1333
    ESKİ EKRAN KARTIM : ATI RADEON X1650 agp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RayMcCall -- 21 Aralık 2014; 3:26:08 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/hd6670-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-7476.html

şu mesela uyar mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayMcCall

http://www.vatanbilgisayar.com/hd6670-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-7476.html

şu mesela uyar mı ??

uyar ama merak ediyorum pci exp ekran kartına eskiden agp kartı nasıl takıyordunuz ?
  • Hocam su ustteki siyah olan girise takiyordum anakarti
  • Rahmetli kartımızda buydu
  • quote:

Hocam su ustteki siyah olan girise takiyordum anakarti

işte o pci exp slotu yani yanan ekran kartında pci exp ti demek oluyor bu. ama alacağınız ekran kartı uysada işlemciniz ney psu sorun yapmaz o kartla ama işlemciniz darboğaz yapabilir. pentium 4 gibi bir işlemciniz varsa hiç bakmayın bile ekran kartlarına. önce ikinci elden uyacak bir işlemci alın sonra ekran kartı

• işlemcim core duo e4600 2.4 ghz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

işlemcim core duo e4600 2.4 ghz

http://www.hizlial.com/powercooler-hd6570-1gb-gddr3-128bit-dx11-amd-radeon-ekran-karti-ax6570-1gbd3-he/10390415

fazla bile gelir bu kart derim en mantıklı seçim bu olur

• monitörünüz full hd ise 2gb lık versiyon daha akıllıca olur ama ben o sistemde full hd monitör olmayacağını düşünerekten bu kartı önerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

monitörünüz full hd ise 2gb lık versiyon daha akıllıca olur ama ben o sistemde full hd monitör olmayacağını düşünerekten bu kartı önerdim

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için , HD monitör degilde bu pc yi daha cok televizyona baglamayı işte dev ekran pes falan oynamayı düşünüyorum. ben en iyisi 2gb olanı alayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

monitörünüz full hd ise 2gb lık versiyon daha akıllıca olur ama ben o sistemde full hd monitör olmayacağını düşünerekten bu kartı önerdim

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için , HD monitör degilde bu pc yi daha cok televizyona baglamayı işte dev ekran pes falan oynamayı düşünüyorum. ben en iyisi 2gb olanı alayım

pes için 1gb lık olan bile yeter ama 30 tl fark için diğer oyunlarda sorun yaşamanızı istemem. onun dışında o işlemcinin kaldırabileceği en mantıklı fiyat performans ekran kartı bu olur

• teşekkür ederim tekrardan sabah siparişi vericem aldıktan sonra da burada deneyimlerimi paylaşıcam
  • Bir sorum daha olacaktı , arkadaşımda bu karttan almak istiyor 300 w power ı var kaldırırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RayMcCall -- 22 Aralık 2014; 16:12:48 >
  • quote:

Bir sorum daha olacaktı , arkadaşımda bu karttan almak istiyor 300 w power ı var kaldırırmı ?

kaliteli bir power sa kaldırır veya sistemi düşük se kaldırır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.