Bildirim
Bu Akşam NTV'de 'SON GÜN'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kaçta?... -
unutmuştum,iyi oldu hatırlattığın... eyvallah! -
Ben daha önce izlemiştim çok güzeldi izlemeyenler mutlaka izlesin -
evet kıyamt senaryoları ilginç bi belgesel -
bol efektli güzel bir belgesel, izlemeyenler izlesin
quote:
Orjinalden alıntı: *FuRKaN*
Ben daha önce izlemiştim çok güzeldi izlemeyenler mutlaka izlesin
-
Saat 20 :30 da.kaçırmayın.... bir buçuk saat var... -
bilgi için teşekkürler -
İYİKİDE HATIRLATTIN.YOKSA UNUTUYODUM DH IN BAŞINDA.ÇOK SAĞOL -
İzledim.Şimdi bitti Güzel bi belgesel ama bende ilk bi kaç dakka NVT bozuldu.Bende kablolu yayın var yani başını kaçırdım
-
Gene kaçırdım
İnşallah gece tekrarı vardır -
merak ettim ya tekrarı olursa kaçta olur?????
discovery deki gibi salak salak yaratıklar evrenleri felan gibi diil demi...Mıçtan uydurma yaratıklar ve salak salak evrenler yapıyolar bilgisayarda ve bunların olma ihtimalinin yüksek olduğunu,onlarda yaşayabilecek insanlar geliştireceklerini felan söylüyolar.Sırf eğlence olsun diye oturup izliyorum.eeee her zaman 3 boyutlu animasyon izleyemiyoruz tv de.Hele mıçtan uydurma yaratıklarla alakalı olanı... -
Ben seyrettim:
İngiliz halkının tipik paranoya larını anlatan uydurmasyon. -
yapma ya...
izlemeye değmezmi yani. -
Yinede izle.Hangi belgeselde bu kadar kaliteli grafik animasyonu varki -
quote:
Orjinalden alıntı: agoze
Yinede izle.Hangi belgeselde bu kadar kaliteli grafik animasyonu varki
-
izleyin mutlaka... göktaşı ve tsunami felaket senaryoları çok başarılı hazırlanmış... dünyanın bir kısmı selametle yok oluyor... -
animasyonlar felan güzeldi ama ben pek beğenmedim şahsen... aynı senaryoyu bir diğer olaya çekmişler felan... azcık seyretim kapatım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X