Şimdi Ara

Bu akşam ateşte marshmallow yapıcaz fakat bilmiyoruz yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi, mekânımızı bulduk ateşimiz tamam marshmallowlarımızıda BİM'den temin edicez . Fakat ne ile iyi gider nasıl yapalım taktiklerinizi alalım gençler

• bende merak ediyorum tadı nasıl oluyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

bende merak ediyorum tadı nasıl oluyor acaba

Deneyeceğiz bakalım yorumlarımı yazarım.
  • "swallow yapıcaz" diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Değişiklik olsun

"swallow yapıcaz" diye okudum

töğbe est.
  • Ben bazen ocağı açıp yapıyordum (vay be), bir şeyi yok çeviriyosun ateşin üstünde, yakmayacaksın ama. Ha yanık seversen, az yanıkta güzel oluyor. Ayrıca; bimdeki marshmallowlar kalktı diye biliyorum ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doymamış Yağ Asidi

Ben bazen ocağı açıp yapıyordum (vay be), bir şeyi yok çeviriyosun ateşin üstünde, yakmayacaksın ama. Ha yanık seversen, az yanıkta güzel oluyor. Ayrıca; bimdeki marshmallowlar kalktı diye biliyorum ben?

Bulabiliriz inşallah buralardaki alışveriş merkezlerinden. Biliyorum kardeşim onuda bazıları arasına çikolata bisküvi vb. diyo onlar hakkında bilgi almak ıstıyorum nasıl güzel olur acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimde artık marsmelov yok nereye bimden alıyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MoosacheR

Bimde artık marsmelov yok nereye bimden alıyosunuz

Yav arkideş var burada avm Şaypa Furpa Migros vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fAlleNz16

quote:

Ben bazen ocağı açıp yapıyordum (vay be), bir şeyi yok çeviriyosun ateşin üstünde, yakmayacaksın ama. Ha yanık seversen, az yanıkta güzel oluyor. Ayrıca; bimdeki marshmallowlar kalktı diye biliyorum ben?

Bulabiliriz inşallah buralardaki alışveriş merkezlerinden. Biliyorum kardeşim onuda bazıları arasına çikolata bisküvi vb. diyo onlar hakkında bilgi almak ıstıyorum nasıl güzel olur acaba.

Ateşte döndürdükten sonra bisküvi arasına, çikolata ve marshmallow koyarak yiyebilirsin. (lokumlu pötibör tarzı) Ya da erimiş çikolata, bisküvi karışımına bandırırsınız.

• Ocakta yapiyordum ben mis gibi oluyordu cok fazla tutma ateste yanip gitmesin gerci her turlu guzel ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fAlleNz16

quote:

Ateşte döndürdükten sonra bisküvi arasına, çikolata ve marshmallow koyarak yiyebilirsin. (lokumlu pötibör tarzı) Ya da erimiş çikolata, bisküvi karışımına bandırırsınız.

Değerlendiricez teşekkür ederiz.

• Filmlerdeki gibi ateşin içine sokmayın biraz uzaktan yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Non-Fiction

Filmlerdeki gibi ateşin içine sokmayın biraz uzaktan yapın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.