Şimdi Ara

Bu 3 bilgisayardan hangisi? ( Sebepleriyle ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    IPS ekran mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: msz067

yarın gidip inceleyeceğim

Haber bekliyorum hocam
  • Ürünü inceledim, tasarımı kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Kullananlarında dediği gibi space tuşu bi garip basıyor daha doğrusu basıyormu anlamıyorsunuz. Menteşeleri vs çok dandik duruyor. Çözünürlük artmış falat ekran yine aynı. Onun yerine asus n551 var(indirimle 3499a düşüyor vatanda) hem ssd mevcut hemde tasarımı çok hoşuma gitti. Klavye aydınlatmasıda var fakat kullanıcılarda ışık sızmasından şikayetçi. Görevliye sorduğumda ilk gün sorun görüp getirirseniz direkt değişim yapıyoruz ama sonrasında gelirseniz asusla görüşüp garantiye gönderiyorsunuz değişim olursada onlar yapıyor diyor. Can sıkıcı yani

Ben de Monster ile Dell arasındayım, ilk başta Monster'a baya yakındım ama şimdi Dell alacak gibiyim. Bu üsttekinde büyük indirim var. Hatta bu sabah bile 3310 liraydı şimdi 3259 a düşmüş. Sizin düşündüğünüz makine ile arasındaki fark olarak bunda 128 GB SSD var ki gerçekten çok büyük avantaj, arada da 35 lira var sadece. Bunu da düşünün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LesterNygaard51

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70d128w81c-i7-6700hq-8gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu353571

Ben de Monster ile Dell arasındayım, ilk başta Monster'a baya yakındım ama şimdi Dell alacak gibiyim. Bu üsttekinde büyük indirim var. Hatta bu sabah bile 3310 liraydı şimdi 3259 a düşmüş. Sizin düşündüğünüz makine ile arasındaki fark olarak bunda 128 GB SSD var ki gerçekten çok büyük avantaj, arada da 35 lira var sadece. Bunu da düşünün derim.

Hoşuma gitti hocam. bunu alıcam galiba

• Ben de bunların arasında kaldım yardım

Minnettarlık bir yüktür; intikam ise zevk...
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    2 fan 3egzoz

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.