Şimdi Ara

BTC Üretiminde 10 Yıl Öncesine Geri Döndük ! Yeni Trend BİTCOİN VAULT !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alt Coinlerin Şahı! Bitcoin Vault Nedir?

Bitcoin’i biliyorsanız, her şeyine hakimsiniz diyebiliriz. Ufak tefek farklılıklar bulunmakta elbette. Hemen onlara değinelim.
    Bitcoin Vault, kullanılan yazılımdan tutun üretim sürecine kadar Bitcoin ile aynıdır. Bitcoin’den 2 farkı bulunmaktadır. Bunlardan ilki; yarılanma olayı 4 yılda bir değilde, her 6 ayda yarılanma geçirerek 3.5 yıl sonra Bitcoin’in üretimini yakalayarak tıpkı Bitcoin gibi Dünyanın en değerli ve en güvenilir para birimi olma hedefi ile ilerlemekte. Diğer bir farkı ise; Bitcoin’de yaptığınız bir para gönderim işlemini geri alamazken, Bitcoin Vault’ta bu işlemi 24 saate kadar geri alabilirsiniz.

ÇALINAMAZ KRİPTO PARA !

12.12.2019 tarihinde başlatılan Bitcoin Vault(BTCV), piyasaya ilk girdiğinde 7 USD üzerinden işlem görürken, yazının yazıldığı tarihte 240 USD seyrinde devam etmekte. Bu kadar kısa sürede(6 ayda 235 USD gibi %750'lik bir artış) değer kazandırmasının, en büyük sebeplerinden birisi, yine Bitcoin’de olduğu gibi SHA 256 algoritması ile yazılması, 21 milyon adetle sınırlandırılmış olması, önünde Bitcoin gibi bir referans bulundurması ve yine talebin ise aşırı fazla olmasıdır.

PEKİ NASIL ÜRETECEĞİZ ?

Bitcoin Vault şuanda Mining City ile herkese üretim imkanı sunmaktadır.Mining City, güçlerini bir araya getirmek ve Bitcoin üretmek isteyen insanları bir araya getiren bir girişimdir. 2018 Haziran ayında Kıbrıs’ta Polonyalı bir girişimci tarafından kurulmuştur. Mining City’nin Bitcoin üretim tesisleri dünyada elektriğin en ucuz olduğu 4. ülke olan Kazakistan’da dır. Mining City; Kurmuş olduğu Bulut Madencilik sistemiyle bizlere teknik bilgimiz olmasa bile Bitcoin üretim olanağı sunmaktadır.Madencilik Şehri aynı zamanda dünyada Kazakistan hükümeti tarafından desteklenen ilk projedir.

MİNİNG CİTY'NİN DİĞERLERİNDEN FARKI NEDİR ?

Dünyanın En Güçlü Partnerleri !

BTC.COM ; Bu güçlü alt yapı dünyanın en iyi partnerleriyle oluşturulmuş , Dünya çapında kendini kanıtlamış önemli bir platformdur.
    MINEBEST ; 2015 yılından beri CEO'su Eyal Avramovich önderliğinde profesyonel maden çiftliklerinin inşaatı ve bakımı konusunda hizmet vermektedir.

MİNİNG CİTY KAZANÇ PLANI NEDİR ?

Bulut madenciliği , üretim hakkında hiç birşey bilmeseniz dahi kolay şekilde kripto para üretmeniz anlamına gelmektedir.Mining City distribütör ( Yatırımcı) kişilere çok ciddi kazanç fırsatları sunmaktadır. Mining City BİTCOİN VAULT üretimini yapmaktadır.

Üretim Geliri : Sitesinde bulunan paketlerden birini alarak üretime başlayabilir ve günlük olarak Vault üretimi yapabilirsiniz.

Referans Geliri : Kayıt oldunuz bir paket alarak üretime başladınız , bu fırsatı bir arkadaşınızla paylaştınız ve arkadaşınızda bu fırsatı değerlendirdi , Mining City siz arkadaşınızı üretime dahil ettiğiniz için size referans ödemesi yapıyor.(Hatrı sayılır sayılar kazanabilirsiniz )

Geri Yatırım Geliri : Aldığınız paketin günlük kazancının istediğiniz kısmını geri yatırım yapabilirsiniz ve ertesi gün geri yatırım yaptığınız kısım dahil üretime devam eder. Ör: 300 $ bir paket ile günlük ortalama 3 $ kazanıyorsunuz. %10 u Geri yatırım yaptığınızda 0.30 Cent geri yatırıma gider. TGH cinsinden kazım gücünüze geri yatırımla elde ettiğiniz kazım gücü eklenir ve bununla üretime devam eder.

İkili Ağaç Geliri : Daha önce bahsettiğimiz referans bonusundan farklıdır , kazançları ayrı hesaplanır.Sistemde 600 $ Binary'de 1 puana denk gelmektedir. Sağ ve Sol referans ağacınızda 3000 $ yatırım yani 5'er puan olduğunda Mining city size 200 $ ödeme yapar. Bu her eşleşmede alınan bir kazanç türüdür.

İkili Ağaç Bonus : Birebirde yani direkt sizin referansınız ile üye olmuş kişi 200 $ Binary Referans Geliri aldığında Mining City size 20 $ yani %10 unu gönderir. Her eşleşme kazancında tekrarlanır.

NEDEN MİNİNG CİTY İLE ÜRETİM YAPMALIYIM ?

Bitcoinden sonra 6000 i aşan coin içinden blokchain onaylı tek sahipsizlik sertifikasını alan güvenli bir dijital para birimi BİTCOİN VAULT ürettiği için.
    Satın aldığın üretim paketinin 4 yıl boyunca sana her gün ödeme yaptığı için.
    Kazakistan devleti ile 10 yıllık ucuz ve sabit elektrik anlaşması olup üretim maliyetini % 400 azaltarak en iyi fırsatı katılımcılarına sağladığı için.
    Günlük işlem hacmi 4 milyar dolar olan Coineal borsasını satın aldıkları için.
    Gelen üretimin her gün değerinin artmasıyla kazancı sürekli katlandığı için.
    Sahiplerinin özgeçmiş ve vizyonları çok yüksek olup kurucularının geçmişi başarılar ile dopdolu olduğu için.

NEDEN BİTCOİN VAULT ÜRETMELİYİM ?

Sadece 21 milyon adet üretilecek ve üretim her 6 ayda bir yarıya düşecek ve zorlaşacak .Bir tuşla üretilen yazılım coinleri gibi değildir .
    Üretimi için tıpkı bitcoin gibi gerekli olan tüm ekipmanlar ve donanımlar gereklidir . Yani maliyeti 3000 dolar olan ERC-20 tabanlı coinlere benzemez . Milyar dolarlık yatırımlar ile kurulan üretim şehirleri mevcuttur .
    Manipüle edilemez zira tamamını bir kişinin alması mümkün değildir . Zira henüz çeyreği bile üretilmemiştir .
    7 dolarlardan baslayan yolculuğu 6 ayda düzenli yukseliş ile 250 dolarlara gelmiştir ve yıl sonu öngörü 500 olup 3 yıl içinde 5000 dolardır .
    Kazakistan devleti ile yapılmış elektrik anlaşması olup özel konteyner sistemleriyle üretim maliyeti diğerlerine nazaran % 400 daha tasarrufize edilmistir .

NOT : Fırsatlar kapısına doğru yürürken, kapıyı çalmayın... O kapıyı tekmeleyin, gülümseyin ve kendinizi tanıtın.

Bizi Takip Edin...
    instagram.com/miningcity.turkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creat3 -- 15 Haziran 2020; 12:4:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.