Şimdi Ara

BSC Özel Röportaj: Assassin's Creed Unity (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu oyundna bu saatten sonra hiçbir cacık olmaz. çok uzattılar ve bunun kendileride farkında çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar şaşkınlar. yok çatılar suikastçılarınmış böyle uygun görmüşmüşüz.. yav neden bu kadar kasıyorlar yapın şöyle temizinden bir PoP keyfimize bakalım ne bu ac sevdası anlamıyorumki
  • Güzel bir röportajdı, oyun hakkında detaylı bilgiye sahip olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Ekim 2014; 14:35:09 >
  • her ne kadar ubisoft para firması diye dalga geçsenizde adamlar pc ye de önem veriyolar hemen hemen aynı tarihte birçoğu aynı zamanda konsolla beraber çıkıyor başka firmalar gibi yıllarca bekletip bide optimize sorunlu çıkmıyor

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel röportaj yapmışsınız. Bizzat anlattıklarını dinleyince AC: Unity'i oynamak istiyorum.
  • adamları bulup hazırlanıp röportaj yapıyorsunuz 10 dakika sürüyor.

• 3:08'deki bakış süper:)

• şu videoyu izledikten sonra ve dövüş sisteminin değiştiğini duyunca oyundan beklentim baya arttı!
  • Dövüş sistemi değişmiş fakat counter mod un kalkması sanki biraz kötü olmuş. Ama oyun alınmaya değer bir oyun olacak gibi duruyor. Oyun hakkında yapımcı çok net konuştu. Güzel röportaj ağzınıza sağlık :)

• Türkçe altyazı gelmiyor değilmi?

• harika olmuş teşekkürler.

• Şahane röportaj olmuş emeği geçenlere teşekkürler.........

• Alex Amancio yakışıklıymış:)
    acaba oyunda kar yağışı olacak mı*

• Gördüğüm en iyi röportaj videosuydu. Gökhan abi baya baya profesyonelsin. Sonda fena gaza geldim ayrıca.

• Okadar sorunun arasında en önemlisi türkçe desteği gelip gelmiceği akıllara gelip sorulamazmıydı. Neden bu kadar panik bizim türkler röportajda :(

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentHunterrHD

Dövüş sistemi değişmiş fakat counter mod un kalkması sanki biraz kötü olmuş. Ama oyun alınmaya değer bir oyun olacak gibi duruyor. Oyun hakkında yapımcı çok net konuştu. Güzel röportaj ağzınıza sağlık :)

Daha iyi olmuş gibi sırf counter modda kalanları görüyordum internette.
  • o değil de 6:10 dan sonra benim assassins creed için yaptığım müzik çalıyo arkada :D
  • kimse kusura bakmasın ps4 ve xbox one'da çözünürlük aynı olursa ps4'e almam basarım torrenti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.