Şimdi Ara

'bs player' de görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda vista ultimade yüklü. bilgisayara bs blayer( 2,15 pro ve 1.39 pro sürümlerini denedim) yükledim fakat ses gelmesine karşın görüntü gelmiyo ne yapabilirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touchpad -- 11 Kasım 2007; 0:34:19 >

• k lite codec pack yükle düzelmezse gom player ıda yukle bir de öyle dene bakalım düzelecek mi?

edit : imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 10 Kasım 2007; 22:28:27 >
  • gom player yüklu zatende bs yi daha çok beyeniyorum. aynı setup xp de çalışmıştı. extradan vista için codek gerekiyorsa uzantısını verebilirnisiniz....
  • yok bilader vista için ayrıca codec gerekmiyo.ben k lite codec i hem xp ye hem vista ya yükledim ikisinde de sorunsuz çalıştı.
  • neden olmuyoki ozaman. gomplayer çalışıyo ama bs çalışmıyor. anlamadığım arkadaşın bilgisayrdada vizta var onda çalışiyor.
  • k-lite ın farklı sürümlerini denemeni öneririm
    aynı şey bendede oluyodu k-lite ın farklı bi sürümüyle düzelmişti
  • Birde KMPlayer ı dene derim Arkadaştada vista var. Önerdiğim programı yükledi sorunsuz çalıştı.

KMPlayer yükle

Birde burayı bir incele http://forum.donanimhaber.com/m_18608415/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 12 Kasım 2007; 22:39:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv de ses var görüntü yok
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.