Bildirim
'bs player' de görüntü yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
k lite codec pack yükle düzelmezse gom player ıda yukle bir de öyle dene bakalım düzelecek mi?
edit : imla hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 10 Kasım 2007; 22:28:27 > -
gom player yüklu zatende bs yi daha çok beyeniyorum. aynı setup xp de çalışmıştı. extradan vista için codek gerekiyorsa uzantısını verebilirnisiniz.... -
yok bilader vista için ayrıca codec gerekmiyo.ben k lite codec i hem xp ye hem vista ya yükledim ikisinde de sorunsuz çalıştı. -
neden olmuyoki ozaman. gomplayer çalışıyo ama bs çalışmıyor. anlamadığım arkadaşın bilgisayrdada vizta var onda çalışiyor. -
k-lite ın farklı sürümlerini denemeni öneririm
aynı şey bendede oluyodu k-lite ın farklı bi sürümüyle düzelmişti -
Birde KMPlayer ı dene derim Arkadaştada vista var. Önerdiğim programı yükledi sorunsuz çalıştı.
KMPlayer yükle
Birde burayı bir incele http://forum.donanimhaber.com/m_18608415/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 12 Kasım 2007; 22:39:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X