Bildirim
bs player'a alternatif ne var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence bunu yazılım bölümüne açsan iyi olurdu -
valla ben yıllardır k-lite mega codec kullanırım acamadıgım format yoktur. Tavsiye ederim.
Son surumude burda ht tp://rapid share.com/files/38955986/klmcodec215.rar
boslukları kaldırmayı unutmayın :) -
codec pack deil aradığım bende o codec pack i kullanıyorum player arıyorum ben -
gom player kullan. -
ben de DivX Player var ama BS player kadar kullanışlı deil , vistayı da zeten hiç sevemedim pek çok programda sorun çıkartabiliyor. en basitinden alcohol 120% yüklememe bile izin vermedi... -
vlc player'ın üstüne player tanımam. açamadığı format yok. oynatamadığı codec yok. -
Sorunun büyük ihtimalle codecten kaynaklanıyordur.Alternatif olarakta zoom player öneririm. -
k lite codec pack yükle onla beraber windows media player classic de yükleniyor.
ben yaklaşık 2 senedir kullanıorm bi eksiğini görmedim. her türlü müzik ve ses i açıo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X