Gidipte havalimanında karşılamayın adamı. Yapılmaması lazım artık şunların. Gelsin adam imzasını atsın baksın işine. Alex hariç kime böyle yaptıysak sonu hiç iyi olmadı. Gerçi üstünden 8 sene geçsede, Alex'e de yaramadı desek yeri var.
Bir tarafı kalkıyor adamların. Yıldız muamelesi görmemeliler.
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
Gidipte havalimanında karşılamayın adamı. Yapılmaması lazım artık şunların. Gelsin adam imzasını atsın baksın işine. Alex hariç kime böyle yaptıysak sonu hiç iyi olmadı. Gerçi üstünden 8 sene geçsede, Alex'e de yaramadı desek yeri var.
Bir tarafı kalkanlar koltukta rahat rahat oturuyor, kalmış hala Alex'e laf atıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: fluox
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
Bir tarafı kalkanlar koltukta rahat rahat oturuyor, kalmış hala Alex'e laf atıyorsunuz
Paşam 8 günlük cezadan yeni çıktım, tekrar yatırma beni.
Tekrar ne yazdığımı oku adam gibi cevap ver. Çocukluk yapmanın alemi yok.
Geldi ve beklenen açıklamayı yaptı, adama daha olayları söylememişler bence
Şimdi Meirelesin yanına gider bu işte meireles anlatır olayları hooop ikisi ilk uçakla Monaco
quote:
Orijinalden alıntı: Camilo Cienfuegos
Geldi ve beklenen açıklamayı yaptı, adama daha olayları söylememişler bence
Şampiyonlar ligine (en azından ön elemeye) gideceğimiz için problem yok.
Bu adam Beşiktaş'taki Alves'in abisiymiş ya. Yeni öğrendim, hazır kardeşi boşa çıkmışken...
quote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
Şimdi Meirelesin yanına gider bu işte meireles anlatır olayları hooop ikisi ilk uçakla Monaco
Agzından bal damlıyo mübarek bide şey dicem IIIIIIIII oSCAR CARDOZO FENERE GELMEZ ATLETİCOYA GİDER DESENE bak büyük harflerle yazdım bunu demeni ne kadar cok istiyorum anla artık madem onu dedin bide şey de fener bu sene avrupadan men cezası alacak de la de la nolur de bak lütfen de
ikinci bir emenike vakası olabilir.ama bu sefer 1 milyon kar değil zarar ederiz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme