Şimdi Ara

Browser oyun yapımı için ekip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde kendi hazırladığım bir helikopter oyun projesi var. (Yapay zekası, altın sistemi, marketi, haritası vs.)
    Browser tabanlı olacak.
    Üyelik işlemleri gerçekleşecek.
    Site Asp.Net ile geliştirilecek. (.aspx)

2 boyutlu helikopter oyunu düşünüyorum arkadaşlar. Şuan da bildiğim diller olarak (C# orta / C++ temel / ActionScript 3.0 temel / ActionScript 2.0 orta) ve Access veritabanı kullanabiliyorum.

Programlamaya ilk başladığımda tek başıma yaparım diye tahmin etmiştim ama işin boyutu günden güne değişti.

Hesapladığım kadarıyla bu oyun ekibi için;

1 ses çi.
    2 veya 3 grafiker.
    Ve bana destek olucak 1 programcı lazım.

Oyun yapımı herkes ortak pay hakkına sahip olucak.

Sizce yapılabilir mi?

Ekibe katılmak isteyenler buradan ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardilla9 -- 28 Şubat 2015; 5:18:42 >

• Yardım. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detay verebılır mısın acaba? Resim falan. Php olsaydı, katılabılırdım aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardilla9

bildiĞ?im

grafikerlikte veya sesde yardımcı olabilirim aslında bi mmorpg olsaydı daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cisco Ramon

Detay verebılır mısın acaba? Resim falan. Php olsaydı, katılabılırdım aslında.

Şuanda resim gibi şeyler yok elimde. Sadece not defterine kaydettiğim parasal olaylar, gelirler, market, bot seviyeleri, bot canları, hızları var.

Asp.Net bana daha dinamik geliyor. Ama tabi PHP veya HTML5 de olabilir hiç problem değil.

Server bağlantısı ile online yapma hakkında hiç bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: botank

quote:

Orijinalden alıntı: Ardilla9

bildiĞ?im

grafikerlikte veya sesde yardımcı olabilirim aslında bi mmorpg olsaydı daha iyi olurdu

MMORPG nin tutmama ihtimali çok yüksek. İnsanlar zaten Wolfteam, Metin2, LOL, falan gibi oyunlara çoktan alışmışlar. Hemde Türk yapımı oyunları dünyaya yayması zor.
    Browser oyunlarda 2 veya 3 dil seçeneği ile ülkelere yayma olasılığımız var. Herhangi bi indirme yapmadan rahatça oynamaları bence daha mantıklı.
  • Arkadaşlar ekibe gelmek isteyenler facebook adreslerini mesaj olarak bildirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Programciyim buyrun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.